SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Antalya'ya Gözyaşlarıyla Veda Ettiler

Antalya'ya Gözyaşlarıyla Veda Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

Valiler Kararnamesi ile Malatya Valiliğine atanan Antalya Valisi Ersin Yazıcı, valilik binasından uğurlandı. Duygusal anların yaşandığı veda programında Vali Yazıcının eşi Hanife Yazıcı ve bazı personelin gözleri doldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Valiler kararnamesi ile Malatya Valiliği’ne atanan Antalya Valisi Ersin Yazıcı, valilik binasından düzenlenen programla yeni görev yeri Malatya’ya uğurlandı. Vali Yazıcı, makamında vali yardımcıları, kaymakamlar, askeri erkan ve kamu kurumu yöneticileri ile bir araya geldi. Kısa konuşmanın ardından Vali Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı, protokol üyeleriyle tek tek vedalaştı. Vali Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı, valilik binasından çıkarken duygusal anlar yaşandı. Bir kadın koruma ve bazı personelin gözlerinin dolduğu, Hanife Yazıcı’nın ise gözyaşlarını tutamadığı görüldü

Ayrı uçaklarla gidecek olan Vali Yazıcı eşi ve çocuklarıyla vedalaştıktan sonra makam aracı ile havalimanına doğru hareket etti.

Antalya, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Fani Gani (8 ay önce)
    Her açıdan zıt iki şehir.Ben olsam bende ağlarım.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Derbeder (8 ay önce)
    Geldiği yer yeni malatya.yeni Malatya şu an ve önümüzdeki 10 yıl mahrumiyet ve sürgün bölgesi.aglamayipta ne yapsın.hakkari valisini dahi atasalardi oda eyvah der gözyaşlarına bogulurdu
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Bozo (8 ay önce)
    Ben olsam bende ağlarım kadın cennetten ayrılıyor velcomdu cehennem..
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Vatandaş (8 ay önce)
    Ağlar tabi sayın valim gül gibi yeri bırakıp nereye geliyor bak eski valiye nasıl mutlu gitti ağladımı heç
    %79
    %21
    Yanıtla