SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Antrenör Şahin'e Göre Gol Değilmiş!

0
Güncellendi - 2019-11-25 04:36:38
Antrenör Şahin'e Göre Gol Değilmiş!
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un Yardımcı Antrenörü Murat Şahin, maçtan önce 3 puanı almak isteyen taraf olduklarını ancak oyunun gidişatının kendilerine bunu getirmediğini söyledi. Şahin, Mina'nın 40. dakikada attığı, ancak hakem tarafından sayılmayan, ancak maç görüntülerini izleyen futbol ve hakem yorumcuları tarafından "gol" olarak nitelendirilen pozisyonun gol olmadığını öne sürerek, hakemle aynı görüşte olması şaşırttı.

"BİZCE DE GOL DEĞİL!.."

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın cezası nedeniyle basın toplantısına katılan Murat Şahin, Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldıkları karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, karşılaşmaya galibiyet için çıktıklarını kaydederek, “Büyük takımla oynadığınız maçtan 1 puan almak kötü değildir” dedi.

Şahin, basın toplantısında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Oyunun ilk yarısı istediğimiz gibiydi ama ikinci yarı tam istediğimiz gibi olmadı. İkinci yarıda da Fenerbahçe'ye birkaç tehlikeli pozisyon verdik. Maçın geneline bakıldığında iki taraf da gol bulabileceği pozisyonlar yakaladı ama sonuçla berabere bitti. Büyük takımla oynadığınız maçtan 1 puan almak kötü değildir. Maç öncesinde daha fazla şey yapmak isteyip 3 puan almak isteyen taraf bizdik ama oyunun gidişatı bize bunu getirmedi. Karşılığında da bir puanla ayrılmış olduk. Şimdi de önümüzdeki Gençlerbirliği maçına hazırlanacağız."

Murat Şahin, bir gazetecinin karşılaşmada hakemin yönetimine ilişkin sorusuna, "En büyük sıkıntı pozisyonları aynı şekilde değerlendirmiyorlar. Maç içerisinde kaleciye verilen faulün aynısını bizim futbolcumuza vermiyor. Bu da itirazlara yol açıyor. Bizce de pozisyon gol değil. Sonuçta bu hakemlerle oynayacağız, bundan sonra da oynayacağız. Kötü niyetli olduklarını düşünmüyoruz ama bence pozisyonları biraz daha artık bizler nasıl kendimizi geliştiriyorsak onların da biraz daha dikkatli olmaları gerekiyor. Büyük takımlarla oynarken yanlı demeyelim de onlara karşı biraz daha toleranslı oluyorlar. Art niyetli değiller ama daha dikkatli olmaları gerektiği de başka bir kesin taraf" şeklinde cevap verdi.

Bu arada, maçın görüntülerini değerlendiren A Spor Hakem Yorumcusu Erman Toroğlu ile futbol yorumcuları Serkan Korkmaz ile diğer yorumcular, Mina'nın sayılmayan golünde, faul bulunmadığını, Fenerbahçe kalecisi Altay'ın rakibe doğru hamle yaptığını belirtirken, Yeni Malatyaspor Antrenörü Murat Şahin'in pozisyonun gol olmadığı yorumu şaşkınlığa yolaçtı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Zaten 80 dakika oyuncu değişikliğine gidilmemesi sayın antrenörün ne kadar iyi niyetli olduğunu gösteriyor.otoritelerin temiz gol dediğini hayır değilmiş diyecek kadar bize yabancı ve samimiyetten yoksun bu kişi derhal teknik ekipten uzaklaştırılmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Al.... Per (4 yıl önce)
    Hoca tabiki yanlış konuşmuş ama burada yazılanlardan anlamsız bencede goldü yorumların birçoğunda gol dedi aksini söyleyenlerden oldu lakin 3 haftadır zaten Malatya mızı ince ince doğuruyor hakemler. Bunun yanında sanırım stadda 20bin civarı seyirci vardı destek yoktu (kaçak girenleri ekledim) 2bin 3bin civarı rakip taraftar takımını destekledi gitti yazık seyirci bile desteklemez sıkıntı HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KAPLAN
    0
    0
    Yanıtla
  • Muzaffer Başeğmez (4 yıl önce)
    Fbli oyuncu Şabek'i daha top inmeden itiyor ve Şabek kaleciye çarpıyor, itmeler faul değilse Murat Hoca doğru diyor yok eğer itme faulse ki ceza sahasında fauller penaltı ile cezalandırılır. Murat Hoca futbol oyun kurallarını öğrensin.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Murat hoca'nın yorumudur tabi çok fazla kötüye yormamak gerek, ama işte linç etmek ne yazık ki sanırım kültürümüz de var.! Pozisyona gelince bal gibi goldü , Fener'in penaltısı da tereddütsüz penaltı idi 1 puan iyidir sonuçta rakip fenerbahçe takımı kutluyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tecdeli (4 yıl önce)
    Hoca doğru söylemiş, kaleciye parmağının ucuyla dokunsan faul,diğer taraftan bu pozisyon ve şarj farnola yapılsa ne diyecektik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu kural hangi talimatta yazıyor anlamış değilim, herkes tutturmuş kalecinin dokunulmazlığı diye, Ayrıca pozisyonda sarj falan yok kaleci topu kaleci gibi değil de garson gibi uzaniyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    "Büyük takımmış" Murat efendi sana göre fener büyütülmüş olabilir bizim küçüğümüz, büyüğümüz her şeyimiz Malatyaspor'dur. Büyütülmüşlere meraklı isen 1200 km ötede kendine bir takım bulursun hadi gardaş hadi.
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer çırmık (4 yıl önce)
    fenere gitmek istiyor belli
    0
    0
    Yanıtla
  • M.K. (4 yıl önce)
    Fenerbahçe altyapısı çalıştırmış bir antrenörün Malatyanın hakkını savunması beklenmez zaten , bugün Yeni Malatyaspor hem hakeme hemde kendi antrenörüne karşı yenilmemek için elinden geleni yaptı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle 2. Yarı hatalı yönetilen korkak ve etkisiz bir futbol vardü murat şahin le bu is olmaz sergen ekibini gozden geçirsin murst şahin le 3 beraberlik korkakca oynanan futboll
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz hoca (4 yıl önce)Neco isimli kullanıcı yorumuna
    Haklısın Gardaş
    0
    0
    Yanıtla
  • Nevzat (4 yıl önce)
    Murat Şahin, Yazıklar olsun sana !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Bilen (4 yıl önce)
    Erman Toroğlu ve A spor yorumcuları NİZAMİ GOL dediler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Hakemi stadta izlerken farklı atmosfer oluyor ama gerçekten daha sonra tv den izledik gol pozisyonu faul ve penaltıda gerçekten penaltı. Şunuda söylemeden geçemeyeceğim kanat oyuncularımız maelesef iyi değildiler etkili olamadılar. Çok bireyseldiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu kadar eminsin yani! Neyse bugunu de ucuz atlattınız, bakalım ligin sonunda nolacak fenerli!
    0
    0
    Yanıtla
  • Kral Çıplak (4 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Mustafa,güzel ve tarafsız yorum yaptığını mı?düşünüyorsun.Eğer kalecimiz farnolle nin mousse ye yaptığını tv den görüp penaltı olduğunu anlıyorsunda,acguahın ceza sahası içinde itildiği net görünen,Tarafsız yorumu ile tanınan TRTsporun hakemi Bünyamin gezerin %100 penaltı dediği pozisyonu niye tarafsız bir gözle göremiyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    Inanmak mümkün degil SERGEN nerdesin bizi kimlere amanet ettin Bence dè o takimda olmamalisin
    0
    0
    Yanıtla
  • 44Sevdalisi (4 yıl önce)
    Yaziklar olsun buna antrenör diye kenarda tutanlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent (4 yıl önce)
    Bizde daha bunlarla birşeyler yapmak istiyoruz adam resmen fenerli iyiki keşke yenilebilseydik demedi bizim bu korkak hakkını aramadan aciz gerek başkan gerek antironur olsun bunlarla çok zor adama baksana kamoyunun kesin gol dediği pozisyona bizcede gol değildi diyoyor bu ne saçmalık dostmusun dusmanmisin malatyasporlumusun fenerlimi unutma ki ekmeğini bu takımdan kazaniyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (4 yıl önce)
    Başka takımların antrenörleri olsa gol olmadigini düşünse bile gol der . Bizimki net gole değil diyor . Fenerli heralde
    0
    0
    Yanıtla