SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Apartmanda Bulunan Cesedin Kimliği Belirlendi

0
Güncellendi - 2019-04-04 04:55:01
Apartmanda Bulunan Cesedin Kimliği Belirlendi
A- A+ PAYLAŞ

İstiklal Mahallesi Hamikoğlu Sokaktaki bir apartmanın boşluğunda bir ceset bulundu. Üzerinde kimlik bulunmayan cesedin, poliste hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunan bir şahsa ait olduğu saptandı.

Edinilen bilgiye göre; Hamikoğlu Sokağı'nın Fuzuli Caddesi girişinde yer alan 4 no'lu apartmanın sakinleri, 16.30 sıralarında apartmanın boşluk kısmında yerde yatan cesedi farkettiler ve durumu polise bildirdiler. Olay yerine gelen polisler, ellerinde eldiven, cebinde ise maske ve biber gazı bulunan, başı kapşonla kapalı yüz üstü yatar halde olduğu için yüzü görünmeyen  şahsın başına aldığı darbeyle ölmüş olduğunu belirlediler. Cesedin başındaki darbenin, düşme sonucu meydana gelmiş olabileceği de bildirildi.

Üzerinden kimlik çıkmayan cesedin, başının çevresindeki kan yoğunluğu ve durumundan ölüm olayının, ceset bulunmadan uzun saatler önce, muhtemelen de gece meydana gelmiş olduğu değerlendirildi.

Kimliksiz şahsın kıyafeti, üzerinden çıkan maske ve biber gazı, ellerinin eldivenli olması nedeniyle, bir suç işlemek üzere apartmana geldiği değerlendirilirken, polisin yaptığı araştırmalar sonucu cesedin kimliği belirlendi. Şahsın, hırsızlık suçundan poliste çok sayıda kaydı bulunan 35 yaşındaki Mehmet Mustafa K. olduğu saptandı.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız