SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Araba Süsleyip, Boşanma Davasına Gitti

0
Güncellendi - 2021-07-11 11:50:39
Araba Süsleyip, Boşanma Davasına Gitti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 13 yıllık eşinden boşanan vatandaş, davanın görüleceği adliyeye üzerinde "Çok mutluyum, boşanıyoruz" yazdırdığı araçla geldi.

Malatya’da düğünlerde araç süsletme geleneğinin tersinin yaşandığı ilginç bir olay yaşandı. Murat Akdoğan isimli vatandaş, 13 yıllık evliliğini noktalamak için görülecek dava öncesinde aracını süsleterek, "Çok mutluyum, boşanıyoruz" yazdırdı. Gelin arabası gibi süslettiği aracı ile adliyeye gelen Akdoğan, duruşma öncesinde yaptığı açıklamada ise "İnsanlar bazen de ayrılırken bu kadar mutlu olabiliyor" dedi.

Evliliği sürecinde kötü günler yaşadığını savunan Akdoğan, "İnsanların sadece evlenirken değil boşanırken de mutlu olacağını belirtmek için böyle bir tepkide bulundum. Yani insanlar sadece evlenirken mutlu olmuyor, bazen de ayrılırken mutlu oluyor. Yaşadığım kötü günler geride kalıyor. Tüm evlenecek gençlere tavsiyem iyi düşünsünler. Tanımadan evlenmesinler. Allah kimsenin yuvasını bozmasın” şeklinde konuştu.

Murat Akdoğan, Malatya Adliyesi'nde görülen duruşmada 13 yıllık eşinden boşandı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • hangimiz sevmedik (2 yıl önce)
    Evlilikte ilk üç yıl çok önemli , insanların birbirlerini tanıma süreci bazen uzun süreli olabiliyor,demek ki hemşerimizin bu zamanı çok sürmüş, bundan sonra Allah iki tarafa da sabır ve iyilik versin.........
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz ışık (2 yıl önce)
    43 yaşındayım 44'e doğru gidiyorum bize evlilik nasip olmadı hiç evlenmedim ama evliliğin ne olduğunu anamdan,babamdan biliyorum ömürünü geçireceğin insanın iyisinede,kötüsünede katlanacan ,derdiyle dertlenecen,sevinciyle sevinecen vs vs hiç yakışık durum değil yadırgadım açıkcası ne diyeceğimi bilmiyorum. rabbim bizlere en hayırlı olanı versin amin amin amin
    0
    0
    Yanıtla
  • MURATHAN (2 yıl önce)
    Bu tür şeyler mahremdir, ayıp bence, bazı konular bazı durumlar insanın kendinde kalmalı. Toplumun nekadar ahlaki erezyona uğradığının göstergesi bence. Evlenme de olur boşanmada olur bunlar çok normal, anlaşamazsın ayrılırsın, ama şekil çok hoş değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Merkez (2 yıl önce)
    Darısı bana
    0
    0
    Yanıtla
  • hacı (2 yıl önce)
    ayrılsa bile 13 yıllık eşi,cocukları varsa şayet cocukları içinde rencide edici bi davranış hoş olmamış..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mltykrl (2 yıl önce)
    Para zarfı atmış mı onu merak ettim.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (2 yıl önce)
    Ha ha ha :D çok komik valla herhalde abimiz evlenirken bu kadar mutlu olmamıştır
    0
    0
    Yanıtla
  • Bulent (2 yıl önce)
    Valla cok yaratici bir fikir tebrik ediyorum yakin zamanda bende bosandim aklima gelseydi abimizden önce ben yapardim genclere tavsiyem evliligin ilk zamanlarinda eger sorunlar basliyorsa ciddi sekilde ayriligi dusunsunler en azindan yol yakinken herkes yoluna gider eger illa bu yuva yikilmasin diye israr olursa allah muhavaza her gun görüyoruz biri mezara biri cezaevine iki tarafta yaniyor ve yazik oluyor iki tarafada saygilar
    0
    0
    Yanıtla
  • Beydağı (2 yıl önce)Bulent isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen katılıyorum uzatmanın anlamı yok bir bilemedin iki yıl olmuyorsa karşılıklı rıza ile yollar ayrılmalı ileriki yıllarda olan çocuklara oluyor geride kalan çocukların ortamını düşünün baba veya ana yok, gençler evlenmeden bir değil bin kez düşünüp öyle karar veriniz yanlış yaparsanız hayatınız yıldız gibi kayar gider.
    0
    0
    Yanıtla