SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Arabamızda Bir Şahıs Var.. Okumuş Bir Arkadaş.. İçmiş..'

'Arabamızda Bir Şahıs Var.. Okumuş Bir Arkadaş.. İçmiş..'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da aldığı aşırı alkol nedeniyle ambulansla hastaneye götürülmek istenen şahıs, polis aracıyla hastaneye götürüldü.

Saat 02.00 sıralarında meydana gelen olayda, ambulansın almadığı şahsı hastaneye götüren polis ekibi, amirlerine üniversite mezunu ve meslek sahibi olduğu anlaşılan şahısla ilgili "Arabamızda bir şahıs var, okumuş bir arkadaş. Sorunları varmış, içmiş. Hastaneye biz götürüyoruz' şeklinde bilgi verdi.

Şahıs, polis ekibi tarafından Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • pütürgeli (1 ay önce)
    " Hor görme garibi, bir derdi vardır " diyen ve sağlık çalışanlarına ders veren memur arkadaşlara teşekkürler. Haklarında soruşturma açılırsa ayıp edersiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (1 ay önce)
    Bir buçuk yıldır Hindistan olan şehirde hiç bir şeye karışmayıp çarşının ortasında yürümeyen trafikte hoparlörle konuşulan telefona ceza yazarsınız. Ceza yazacaksanız kırmızı ışığa yaya geçişinde duymamaya yazın şehri düzeltin bari.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Metin (1 ay önce)
    Ya o arkadas cok ismistir Sonucta butun okuduklarinida unutmustur Nasil hatirlayacak ??
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Alper (1 ay önce)
    Gereksiz bir haber
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Özcan (1 ay önce)
    Haber doğru ise Ambulansın hasta seçme gibi lüksü olamaz.. polis Ekip otosu yolda kaza yapsa şahıs exs olsa sonucu düşünebiliyormusunuz .. olmamış bu abiler..
    %60
    %40
    Yanıtla