SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Araç Kurşunlama Olayının Faili Yakalandı

Araç Kurşunlama Olayının Faili Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da polis ekiplerince asayiş uygulaması yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, kent merkezinde Tevfik Temelli Caddesi üzerinde meydana gelen araç kurşunlama olayının şüphelisi Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.

Şüpheliyle birlikte 1 pompalı tüfek ele geçirildi.

Yine kent merkezinde Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan asayiş uygulamalarında 21,75 gram uyuşturucu madde, 104 uyuşturucu nitelikte hap, 2 ruhsatsız tabanca, 2 şarjör, 11 mermi, 1 ruhsatsız tüfek ele geçirildi.

Asayiş uygulamalarında gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilecek.

AA- Bülten

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Çavuşoğlu (5 yıl önce)
    Malatyanın huzura ihtiyacı var Malatyalı yıllarca terör ve sağ sol olaylarından çok çekti kardeş kardeşe selam vermez olmuştu şimdi ise bu çete mafya vurguncu pislikleri türedi esnaf haraç vermerken bıktı halk tedirgin kör bir kurşundan korkuyor rahat dışarıda dolaşamaz oldu sayîn emniyet müdürümüz bu gibi çetelere sakınha aman vermeyin Allah sizi başımızdan eksik etmesin
    0
    0
    Yanıtla