SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arapgir Belediye Başkanından Kılıçdaroğlu'na Ziyaret

Arapgir Belediye Başkanından Kılıçdaroğlu'na Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Ankara'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

Başkan Cömertoğlu, Arapgir Belediyesindeki çalışmalar başta olmak üzere projelere ilişkin olarak bilgilendirmede bulunduğu Genel Başkan  Kılıçdaroğlu’ndan, Arapgir'de kurmayı planladıkları Konkasör Tesisi, Beton ve Kilit Taşı üretim projelerine desteklerini isteyip kayısı ve reyhan ürünleri hediye etti.

Kılıçdaroğlu da misafirlerine 2 yıldır reyhan çayı ikram ettiklerini ve kendilerinin de ailece severek kullandıklarını söyledi.

Başkan Cömertoğlu Ankara temasları kapsamında ayrıca Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Seyit Torun, Gamze Akkuş İlgezdi, Veli Ağbaba ve Özgür Özer'i de ziyaret etti.

Başkan Cömertoğlu Ankara temasları sonrası yaptığı açıklamada "Misafirperverliklerine teşekkür ediyorum. Martın sonu bahar söylemiyle derman belediyeciliğinin belediye başkanları olarak kardeş belediyelerimize ve bu desteklerin organizesini sağlayan genel merkez yöneticilerimize minnettarlığımla her şey çok güzel olacak. Geliyor gelmekte olan" dedi.

Bülten
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Abdulkadir (2 yıl önce)
    Kılıçdaroğlu'nun yanına hiç yakışmıyorsun...
    0
    0
    Yanıtla