SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arapgir Onar'da 800. Yıl Şeyh Hasan Kültür Etkinlikleri Hafta Sonunda

Arapgir Onar'da 800. Yıl Şeyh Hasan Kültür Etkinlikleri Hafta Sonunda
A- A+ PAYLAŞ

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu; 7-8 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan 'Kuruluşunun 800. Yılında Şeyh Hasan Onar Kültür ve Sanat Etkinlikleri' öncesinde Onar Mahallesi’ni ziyaret etti.

Cömertoğlu, 800 yıllık cemevinin bulunduğu Onar Mahallesi'nin Muhtarı Ahmet Toraman, Onar Köyü Kalkındırma Derneği Başkanı Mehmet Ali Tanrıvermiş ve dernek üyeleri ile bir araya geldi.

Başkan Cömertoğlu; "Mahalle genelinde yapılması gereken iyileştirme ve yenileme çalışmaları için mahalle genelinde muhtarımız dernek başkanımız ve dernek üyelerimiz ile birlikte fikir alışverişinde bulunduk. Yaptığımız istişareler neticesinde etkinlikler öncesinde belirlediğimiz bölgelerde ekiplerimiz çalışmalarına başladı. Çalışmaların hızlı bir şekilde yapılarak hem mahallemizin hizmetine sunmak hemde mahallemize gelen yerli ve yabancı turistlerin daha iyi şartlarda ziyaretlerini gerçekleştirmesi anlamında önem arz etmektedir. Bu kapsamda çalışmalarımız devam ediyor. Bu vesile ile 7-8 Eylül tarihlerinde Arapgir’de ve Onar Mahallemizde düzenlenecek olan etkinliklere tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum." dedi

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • muhammed (1 hafta önce)
    Sahip çıkılsa muhteşem bir yer. Ama maalesef tamamen köylülerin destekleriyle bir şeyler yapılmaya çalışılıyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Orhan (1 hafta önce)
    Kültür bakanlığı sahip çıkmalı. Canlara selam
    %100
    %0
    Yanıtla