SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arapgir'de Kaza.. Banka Müdürü Hayatını Kaybetti

0
Güncellendi - 2017-10-21 23:01:32
Arapgir'de Kaza.. Banka Müdürü Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Arapgir ilçesinde otomobil ile yakıt tankerinin çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 43 yaşındaki banka şube müdürü hayatını kaybetti.

Kaza; 10 Ağustos Perşembe günü sabaha karşı 03. 15 sularında Arapgir-Keban Karayolunun 6. Kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre; kazada Burhan Günay’ın kullandığı 06 DU 4615 plakalı tankerle ile karşı istikamette seyir halindeki Yunus Demir (43) yönetimindeki 34 HT 8096 plakalı otomobil çarpıştı.

Otomobil sürücüsü Yunus Demir, kaza yerinde hayatını kaybetti. Tanker sürücüsü ise kaza sonrasında Jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Ailesi  Keban’da oturan  Yunus Demir’in (yandaki fotoğrafta) cenazesinin Keban’a götürülerek burada Değirmenbaşı Mahallesi Camisinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Alican (7 yıl önce)
    sabah güneşi daha felaket kemaliye girişine dek güneş insanı kör ediyor.Gözlük bile faydasız..Çift şeritli yol hata şansınız sıfır.arabayı yarım metre kaçırmanız hayatınıza mal oluyor işte ya şarampole yada malum kaza gibi....Resmen kendine göre sol şeride geçip kamyonla çarpışmış..Allah rahmet etsin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Hanefi ışık (7 yıl önce)
    Allah CC rahmetiyle muamele eylesin mekanı cennet olsun inşallah geride kalan kederli ailesine Allah CC sabrı cemiller ihsan eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemil Sözer (7 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin :/
    0
    0
    Yanıtla
  • MATAM (7 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin güzel insan
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet coskun (7 yıl önce)
    kaza güneşin batım saatine denk gelmiştir tahminim arapkirden malatya'ya yolu güneşin batma saatinden tamamen kör nokta oluşturuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah yiğit (7 yıl önce)ahmet coskun isimli kullanıcı yorumuna
    Saat 03 15 yanlız ortada güneş felan Yok Allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla