SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arguvanlı Muhtarlardan Başkan Kızıldaş'a Destek

Arguvanlı Muhtarlardan Başkan Kızıldaş'a Destek
A- A+ PAYLAŞ

31 Mart 2024 Mahallî İdareler Seçimleri kapsamında Cumhuriyet Halk Partisinden aday adaylığını açıklayan Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş'tan memnun olduklarını dile getiren Arguvanlı Muhtarlar, başkan ile işbirliği içerisinde uyumlu çalıştıklarını, istek ve taleplerine hızlı cevap verildiği için ön seçim, temayül ve anket yoluna gidilmeden tekrardan aday gösterilmesi için CHP Malatya İl Başkanlığına gittiler. 

Geçtiğimiz günlerde Arguvan ve Köyleri Eğitim Kültür Vakfı, İstanbul'daki Mahalle Derneklerinin Başkanları, STK temsilcileri, bürokratlar, bilim insanları, doktorlar, avukatlar ve iş insanlarının yanı sıra bugün de farklı siyasi görüşten seçmenin oyunu ve desteğini almayı hedefleyen Kızıldaş'a muhtarlardan "Tam Destek" geldi. 

İl Başkanlığındaki ziyaret sonrası muhtarlar Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş'ı makamında ziyaret ettiler.

Başkan Kızıldaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Arguvan'ımıza hizmet için gece gündüz birlikte omuz omuza çalıştığımız, mahallelerimizdeki gözümüz kulağımız olan kıymetli muhtarlarımız, olumlu birlikteliğimizin yeni dönemde tekrardan devam etmesi gerektiğini ifade ettiler. 

31 Mart 2024 Mahalli İdare Seçimleri kapsamında CHP Arguvan Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurumuz sonrası manevi desteklerini esirgemeyen muhtarlarımıza nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Efsane Malatyasporlu 1966 (4 ay önce)
    Belediye tabelasında T.C.( Türkiye Cumhuriyeti) ibaresi görmek çok mutlu ediyor, CHP ve MHP li belediyeler bunu yönettiği her şehirde ilçede yapıyor , AKP li belediyeler niye yazmıyor bu yüzden sizinle hayatta yan yana gelemedim ve de gelmeyeceğim
    %100
    %0
    Yanıtla