SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arı Maya 2: Bal Oyunları

0
Güncellendi - 2018-09-07 00:16:10
Arı Maya 2: Bal Oyunları
A- A+ PAYLAŞ

Arı Maya 2: Bal Oyunları, katılmak zorunda kaldığı yarışı kazanmak için arkadaşları ile birlikte mücadele veren Maya’nın hikayesini anlatıyor. Maya, arkadaşları tarafından sevileni tatlı ve maceracı bir arıdır. Bir gün Buzztropolis Kraliçesi'ni yanlışlıkla herkesin içerisinde utandırınca başı derde girer. Kovanını riske atan Maya, kovanını kurtarabilmek için aralarında birtakım uyumsuz böceğin yer aldığı bir takımla Bal Oyunları’na katılmak zorunda kalır. Maya ne olursa olsun bu yarışı kazanmak zorundadır, yoksa kovanın kış boyunca hazırladığı balı Buzztropolis Kraliçesi'ne vermek zorunda kalacaktır. Kovanını kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişen Maya, en iyi dostu Willy, şapşal karıncalar Arnie ile Barney ve bilge çekirge Flip’in yardımını alır. Maya, arkadaşlarının yardımı ile bu uyumsuz takımı toparlayıp rakiplerini yenmeyi başarabilecek midir?

Yönetmen: Sergio Delfino, Alexs Stadermann

Tür: Animasyon, Macera, Komedi

Yapım Yılı: 2018 (85 dk)

Vizyon Tarihi: 7 Eylül 2018 Cuma

Senaryo: Noel Cleary, Alexs Stadermann

Seslendirme:Coco Jack Gillies , Benson Jack Anthony, Richard Roxburgh, Justine Clarke , Marney McQueen

Yapımcı Firma: Studyo 100 Media

Yapım Ülkesi: Almanya, Avustralya

Orijinal Dil: İngilizce

Orijinal Adı: Maya the Bee: The Honey Games

Dağıtıcı Firma: UIP Türkiye

intersinema.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız