SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Arkadaşlarım Gibi Gerekeni Yaptım"

0
Güncellendi - 2018-10-04 18:51:32
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un kalecisi Fabien Ceddy Farnolle, Demir Grup Sivasspor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade ederek, rakiplerini hata yapmadan yenerek, sahadan 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Ligin 7.haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmayı değerlendiren Farnolle, "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Nitekim öyle oldu. Bizimde buna cevabımızın olması gerekiyordu. Ben gerekenleri aynı takım arkadaşlarım gibi yaptım. Onun için aldığımız 1 puan için mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Benin asıllı kaleci, her zaman görev almak için hazır olduğunu belirterek, "Her hafta oynayacakmışım gibi çalışıp, hazırlanıyorum. Onun için oynadığımda ya da oynamadığımda farklı bir motivasyonum yok. Ben her zaman istekliyim. Tabi birden bire forma verilmesi daha çok motivasyonu artırır. Onun için benim açımdan bir sıkıntı yok" dedi.

Ertaç'ın son andaki sakatlığı nedeniyle görev aldığı Başakşehir maçında performansıyla göz dolduran Farnolle, takım olarak iyi bir gidişatlarının olduğunu kaydederek, "Tabi ki hedefimiz ligi en yüksek yerde bitirmek. Bunu her hafta hocalarımızla konuşuyoruz, buna göre de çalışıyoruz. Hedefimiz ligi, geçen sezonun daha da üzerinde bitirmek" diye konuştu.

Ligin 8.haftasında Pazar günü sahalarında Demir Grup Sivasspor ile oynayacakları mücadeleye de değinen Farnolle, şunları söyledi:

"Tabi ki hedefimiz 3 puan. Bu maçın bir önemi de derbi olması. Onun için iyi bir şekilde hazırlanıp, hata yapmadan, 3 puanı almak istiyoruz."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Erdoğan Ulaş (5 yıl önce)
    Ertaça laf yok Abooğğğ ertaçı kalede görmediğim zaman beni sıkıntı basıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur (5 yıl önce)
    İyi kaleci aslında ama ertaç'ında formda olması onu kulübeye çekiyor ama iyi kaleci farnolle oynadığı maçlarda ortaya koyduğu performans bunu belli ediyor..Malatya'da benimsedi kendisini seviliyor,o'da malatya'yı benimsedi ve şehri seviyor belli.Başarılar farnolle !!
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Takıma oldukça uyum sağladı ve sempati kazandı.Başakşehir maçındada güzel kurtarışlar yaptı.Zaten rakip oyuncular kaleye geldiklerinde farnolleyi görünce korkudan isabetli şut atamıyorlar.İnşallah böyle devam eder.başarılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (5 yıl önce)
    Başakşehir maçında iyi oynadı. Ayrıca gördüğüm kadarıyla takım içinde mutlu ve arkadaşlarıyla uyumlu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Başakşehir maçının kahramanlarından biri .Başarılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafak (5 yıl önce)
    Harbi kaliteli kaleci ertaç ta yan top zaafı ve top tutamama var. Bu adamsağlam. İnşş performansının ğstüne koyarak devam eder malatyasporumuz kazanır
    0
    0
    Yanıtla
  • Yan top ÷mu güldürme sadece bjk maçında kaçırdı o da konsantrasyon eksikliğinden
    0
    0
    Yanıtla