SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Artık Adalet İstiyoruz.."

0
Güncellendi - 2017-10-02 02:15:37
A- A+ PAYLAŞ

  • EYMS Başkanı Gevrek, hakem hatalarına isyan etti ve bu maçta da net bir gollerinin iptal edildiğini savundu

Evkur Yeni Malatyaspor’un Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Süper Lig’de geride kalan 7 haftanın 6’sında sürekli hakem hatalarıyla karşı karşıya kaldıklarını savunarak, “Olabilir herkes hata yapıyor, hakemlerde hata yapabilir ama yedi haftanın altı haftasında hakem hatası olmaz. Malatyaspor camiası ve Malatya olarak bu konuda artık adalet istiyoruz” dedi.

Atiker Konyaspor ile oynadıkları karşılaşma sonrası açıklamada bulunan Gevrek, “Maç 1-1 bitti. Taraftarımızın önünde kazanmak istiyorduk. Geçen hafta Kardemir Karabükspor deplasmanında galibiyetle ayrıldık. Sahamızda Atiker Konyaspor karşılaşmasını da kazanmak istiyorduk. Takım olarak ilk yarı biraz kötüydük ama ikinci yarı toparladık. 1-1’lik sonuç bizi çok sevindirmedi” diye konuştu.

Gevrek, ligde yedi haftanın geride kaldığını ve sürekli hakem hatalarıyla karşılaştıklarını ifade ederek, şunları söyledi: “Ligde 7 haftada, Bursaspor karşılaşması hariç diğer 6 karşılaşmada hep hakem hatalarıyla karşı karşıya geliyoruz. Bir kere olur, iki kere olur ama sürekli yaşıyoruz. Atiker Konyaspor karşılaşmasında da yüzde yüz gol verilmedi. Demir Grup Sivasspor karşılaşması, kazandığımız Kardemir Karabükspor karşılaşması hakem hataları yaşadık. Atiker Konyaspor karşılaşmasında verilen karar bizi artık farklı bir şekilde düşündürmeye başladı. Olabilir herkes hata yapıyor, hakemlerde hata yapabilir ama yedi haftanın altı haftasında hakem hatası olmaz. Malatyaspor camiası ve Malatya olarak bu konuda artık adalet istiyoruz.”

Ligde hiçbir takımın hakkının yenmemesini istediklerini belirten Gevrek, “Ne bizim hakkımız yensin ne de başkasının hakkı bize verilsin. Biz, konuşmayalım dedik ama üst üste bu kadar da olmaz. Sürekli bu hataları yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Gevrek, Atiker Konyaspor karşılaşmasında verilmeyen golün net gol olduğunu savunarak, “Atılan golden önce yapılan ortada topun tamamının çizgiyi geçmediğini bütün yorumcular görür. Yazık günahtır, bu kadar emek bir kişinin hatasıyla heba edilmesi doğru değil. Sadece bir maç değil. Bu yapılan hataları kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz. Bu anlamda gerçekten TFF’ye de, hakemlere de bir şey söylemek istemiyoruz ama yedi haftanın altısında sonucu etkileyecek hatalar yapıldı. Bu durum bizi ciddi bir şekilde üzüyor. İnşallah bundan sonra bu hatalar olmaz. Sadece bizim için değil, bütün takımlar için olmaması lazım” diye konuştu.

Video Hakem Uygulamasına (VAR) geçilmesi gerektiğini ifade eden Gevrek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bana göre geç kalınmış. Video Hakem Sistemi olsaydı bu hataların hiçbiri yapılmayacaktı. İnşallah en kısa sürede bu sisteme geçilir. Özellikle de Anadolu takımları için bu şart. Bir an önce mutlaka bunun olması lazım, eğer olsaydı bugün bu karar böyle verilmezdi.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

21 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Adalet diyene kadar rakibin iki penaltısı var ona ne diyeceksin Başkan deseler ne cevap verecek? 90 dakika boyunca topu ileriye götüremiyoruz. Geçen sene oynayan 5-6 oyuncu sahada. Bu yapılan transferlerin kötü olduğunun en güzel kanıtı. Fb deplasmanında Buğra yok. Onun yerine toplu topsuz koşamayan Cisokko ile oynamak zorundayız. Fb bu savunma kurgusu ile 5 falan atar. Tek umudumuz fbnin Akhisar maçında olduğu gibi ağır kalması. Ama bjk maçı gibi hareketli olurlarsa işimiz iş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemil (7 yıl önce)
    Bunların hepsi hata ise hep aleyhimize oluyor.bir de leyhimize bir hata olsun.yan hakem pozisyonun gerisinde kalmış golu iptal ediyor.biliyor ki gol de olsa malatya dan kendisine zarar gelmiyecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (7 yıl önce)
    Adil Gevrek bırak bu takımı bu gömlek sana fazlaca büyük. Bu şekilde adalet mı arıyosun yazıklar olsun superlig takımı başkanısın birde !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • BASRİ TERECE (7 yıl önce)
    Adil Gevrek efendi Adalet istiyorsan Konyasporun verilmeyen 2 penaltısı var önce onu düşünün
    0
    0
    Yanıtla
  • sen elazığlımısın
    0
    0
    Yanıtla
  • VAHAP (7 yıl önce)
    başkan acilen kale arkası seyircisi dolu olmalı,seyirci etkisinini golden sonra gördünüz rakip takımi baskı altına alıp kendi takımını ileri itecek,hakemi etkileyecek. bunun için kale arkasını öğrenciye 5 tl. veya 3 tl. olmak üzere okullardan öğrenci alınıp ful yapılmalı. özellikle gençler ve öğrenci olması lazım.o zaman maş kazanması daha kolay olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Ercan Ciftci (7 yıl önce)
    EMYS taraftarı olarak çok net söylüyorum. Chebake'nin Eze'ye yaptığı hareket net olarak penaltıydı. Hakem vermedi. EMYS attığı gole kadar o kadar kötü oynuyordu ki, bana TFF 1.Lig'de oynadığımız Bandırmaspor maçını hatırlattı. Paslar yerini bulmadı, arkadan sürekli top şişirme yapıldı. Hoca da yeni olmasına rağmen kenarda bir türlü müdahele etmeyerek bende gelecek için kaydı uyandırdı. İnşallah bir an önce düzeliriz ve bu sene ligde kalırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent YAŞAR (7 yıl önce)
    yıldırım demirören denen adamın işi BJK şampiyon yapıp olmayan 100 milyon dolar alacağını almak ve küçük takımları büyüklere hakemler vasıtasıyla ezdirmek.Her maçta hakem hatası var sadece bizim maçta değil düşünün hakemler O..ÇOCUĞU diyen hocaya sadece 1 maç göstermelik ceza verdiler.Ama hiç bir hakem derneği bu cezayı eleştirmedi..
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (7 yıl önce)
    SAYIN BAŞKAN DOĞRU SÖYLÜYORSUNUZ BU KONUDA YANINDAYIZ AMA ELEŞTİRMEK İÇİN DEĞİL EŞİM VE ÇOCUKLARI ALARAK AİLECE MAÇA GİDİK KIRK YILDIR MAÇA GİDERİM HEP KALE ARKASINDAN SEYREDERİM NEDEN KALE ARKASI BİLET SATILMAZ KULÜBÜ ARADIM PASO LİG KARAR VERİYORMUŞ BU NASIL İŞ NE SAÇMALIK OZAMAN KALE ARKASI BİLET SATILMAYACAKSA KALE ARKALARININ YAPILMASINA GEREK YOKTU TUVELETLERDE ELKTİRİK YOK DOĞU ÜST TÜRBÜNDE HER TARAF TOZ TOPRAK KOLTUKLAR DEĞİL KANTİNDEKİ ARKADAŞLAR İNSANLARA HAKARET EDİYORLAR BİR SAAT YÜKSEK SESLE MÜZİK YAYINI YAPILARAK ADETA KULAKLARIMIZIN ZARI PATLADI LÜTFEN BUNLARLA BİRİLERİ İLGİLENSİN .
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (7 yıl önce)
    Adil başkan..tff.ye şimdi bişey soylemeyecen daha ne zaman söyleyecen..malatyaspora adil davranılmiyor..sen daha hala tff.ye bişey söylemek istemiyorum diyorsun..bence bakan ve milletvekillere sürekli bubkonuyu iletmelisin..gerekirse basın açıklaması yapmalisin... sesini bence kimse duymuyor..gerçi adalet ve kalkınma partisinde adalet kaldimi bilmem ama sen gene de zorlamalisin..
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK / İZMİR (7 yıl önce)
    Sayın Başkan Havaalanı yolunda Konyalı futbolcu misafirlerimize taşlı saldırı olmuş.Çok üzüldüm.Hiç yakışmadı Malatyamıza.Bu konuda kulüpten hiç bir kınama açıklaması gelmemeside ayrıca üzüntüm oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • akem (7 yıl önce)
    Adalet varmiki istiyorsunuz sayın başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan dogan (7 yıl önce)
    Bu camiayi iyi biliyorum dik duran adaletli olan gördüğün çalan guclunun değil hakkın yanında olan hakemleri oralarda tutmazlar bizim en önemli sorunumuz hakemlerin nasıl hakem oldukları ile ilgili bu camiada adaminiz yoksa yukselemezsiniz yazık değil mi bu şehre en az altı puanimizi çaldılar biletimizi kesmişler daha ne oyunlar göreceğiz Allah yardımcımız olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (7 yıl önce)
    Burda konuşmakla olmaz çıkacaksın NTV spor TRTspora h
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (7 yıl önce)
    Başkan adelet yok.tff de hiç adalet arama.kimin arkası kuvvetli ise o herzaman kollanır.onlar kimleri düşüreceklerini biliyolar.Dünya nın en adi federasyon u da bizimki.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (7 yıl önce)
    Başkan tez elden bakanı vekilleri alıp tff ve mhk çıkarma yapın masaya yumruğu vurun hakkımızı arayın yoksa bunlar karar vermiş bizi düşürmeye yoksa geçmiş oldun aziz yıldırım fb açıklama yaptımi seni maçta dograma devam eder ses çıkarın
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (7 yıl önce)Vahap isimli kullanıcı yorumuna
    Hangi vekil masaya yumruk vuracak güldürmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • adiyamanli Ramizan (7 yıl önce)
    Adalet istemekle adalet verilmez.Hakkını arayacaksın haklıysan davanda
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen uçar (7 yıl önce)
    Günü kurtarma çabası bahanelerle oyalamaya devam ediyorsun...ikinci yarı daha iyiydi demek Konya'nın kaçan gollerini unutmuş sun demektir..bu tff doğu takımlarını istemiyor görünsede sahada bunlara cevap vermeliyiz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Adam haksız mı kardeş, tamam kulüp iyi yonetilmiyor olabilir, hepimizin bir ton eleştirisi var ama göz var izan var, hakem hatasi yok, operasyon var, resmen emek hırsızlığı var, birileri dur desin diye bu durumlara, sesimizi yükseltmemiz gerekmiyor mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • emek hırsızlığı yapıp malatyaya haksızlık yapmak isteseydi Konyanın buz gibi iki penaltısını vermezdi.Durum 3-0 olduktan sonra da malatya geri dönemezdi.Biraz vicdan lütfen.
    0
    0
    Yanıtla