SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Artık Herkes Farklı Bir Kamara İzleyecek"

0
Güncellendi - 2019-04-06 00:30:58
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'ın İngiliz ekibi Fulham'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı forvet oyuncusu Aboubakar Kamara, "Bundan sonra farklı bir Kamara izleyecekler" dedi.

TRT Spor'a açıklamada bulunan Kamara, takıma gelir gelmez talihsiz bir sakatlık yaşadığını, toparlanmaya çalıştığını ancak bir türlü o talihsizliği atlatamadığını ifade etti.

Aboubakar Kamara, Galatasaray ile İstanbul'da oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçıyla ilgili, "Öncelikle kendi performansıma değinecek olursam, tekrardan sahada olmak beni çok mutlu etti. Ama yakaladığım bire bir pozisyonu gole çevirseydim daha güzel olacaktı. Takım olarak ise iyi bir performans sergilediğimizi düşünüyorum. Sonuçta Galatasaray büyük camia, kulüp, çok iyi bir takımı var. O stattan beraberlik almak bence iyi bir sonuç" değerlendirmesinde bulundu.

Kamara, Spor Toto Süper Ligin 27.haftasında bugün oynayacakları Galatasaray maçına ilişkin, "Her gittiğim takım öncelikle şunu düşünüyorum; gol atmaktan öte takımı kazandırmaya, iyi bir sonuç almaya çalışıyorum. Eğer yine bir sakatlık olmazsa burada da böyle olacak. Bundan sonra farklı bir Kamara izlenecektir. Ben ve takımımız her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Bu da öyle bir maç olacak. Tabi kupa ile lig maçı arasında fark vardır ama geldiğimiz noktada hiçbir fark kalmadı. Sonuçta ligin sonuna yaklaşıyoruz. Kupanın da sonuna yaklaşıyoruz. Artık hiçbir maçın telafisi olmayan dakikalara giriyoruz. Onun için her maça kazanmak için çıkacağız" açıklamasını yaptı.

Sakatlığından dolayı çok fazla forma şansı bulamayan Kamara, bundan sonraki süreçle ilgili ise şunları söyledi:

"Kimse sakatlanmak istemez. Bundan sonra en iyi yaptığım şeyi yapacağım; defansı karıştırmak ve o bölgede tehlikeli olmak. Bundan sonra farklı bir Kamara izleyecekler. Malatyaspor taraftarlarına da teşekkürlerimi o şekilde ileteceğim."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ibrahim (5 yıl önce)
    Kamara bu ligin en iyi transferi yaşanan sakatlığından dolayı sahalara dönemedi ama inanıyorumki gollere başlayacak
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (5 yıl önce)
    Ahh inanabilsek!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (5 yıl önce)
    Haydi aslanım başla bakalım.Geçen haftaki topla çukışın çok güzeldi.Ama burda saha zeminleri kötü, yerdenn vurmayı dene.Topun dibine filan girmeye çalışma ayağın yere çakılır :)
    0
    0
    Yanıtla