SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Artık Karşılarında Eski Türkiye Yok"

A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ile birlikte Hatunsuyu mahallesindeki vatandaşlar ile sıcak çay eşliğinde samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

“HATUNSUYU HER GEÇEN GÜN DAHA DA BÜYÜYOR”
Battalgazi Belediyesi’nin vatandaşların sorunlarını hızlı bir şekilde çözdüğüne dikkat çeken AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “Hatunsuyu mahallemiz Battalgazi ve Malatya için çok önemli. Hatunsuyu’nun gelişmesi ve sağlıklı bir şekilde değişmesi hepimizin tek arzusudur. Tekstilkent mahallemiz adına çok ama çok önemli. Hatunsuyu bölgemiz her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Burada yaşayan vatandaşlarımızın tabi ki sorunları olabilir ama Battalgazi Belediye’miz vatandaşların sorunlarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyor. Başkanımız Osman Güder sürekli olarak sizlerle beraber. AK Partı kurulduğu günden bu yana halk ile iç içe, sizin hissiyatlarınıza tercüman olan ve hesabını da yine halka veren bir partidir. Halkın partisi olan AK Parti’yi ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı karalama kampanyasını sizlerde gördünüz, şahitlik ettiniz. Kimi zaman patates soğan üzerinden kimi zaman altın döviz üzerinden. İftira, yalan, troller ve dedikodularla yıpratmaya çalışıyorlar. Halkımızda kafa karışıklığı yaratmaya çalışıyorlar fakat artık karşılarında eski Türkiye yok. Artık bölgede güçlü bir Türkiye var. İstanbul’da azcık yağan kar karşısında hallerine bakmayıp siyaset yapma peşine düşüyorlar. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Allah’ın izniyle sizlerin oylarıyla oynanan tüm oyunları bozacağız” şeklinde konuştu.

“MAKAM SEVDASIYLA DEĞİL HİZMET AŞKIYLA ÇIKTIK”
‘Biz yola makam sevdasıyla değil hizmet aşkıyla çıktık’ diyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder de, “Battalgazi’mizin 103 mahallesine eşit hizmeti götürmek için gecemizi gündüzümüze katmış durumdayız. Biz 303 bin nüfuslu büyük bir aileyiz. Battalgazi'mizde, bu ailenin fertleri olarak barış, kardeşlik ve huzur içerisinde yaşıyoruz. Ailemizin tüm fertleriyle gece gündüz demeden bir aradayız. Tüm acı ve mutlu günlerimizde birbirimize destek oluyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini ve sorunlarını istişare kültürü içinde hep birlikte çözüyoruz. Biz yola koltuk hırsıyla, makam sevdasıyla değil; milletimize hizmet aşkıyla çıktık. Başkaları ne yaparsa yapsın. Biz milletimiz için hizmet yapacağız, eser üreteceğiz. Göreve geldiğimiz günden itibaren Hatunsuyu bölgemizin alt ve üst yapıyı güzelleştirme adına çalışmalar yapıyoruz. Hatunsuyu belde belediyesiydi ve olanaklardan kaynaklı geçmişte sınırlı işler yapıldı. Hayata geçirdiğimiz proje ve hizmetlerle Hatunsuyu’nu 2023 yılına güzel bir şekilde hazırlıyoruz.” dedi.

Bülten
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Müslüm (2 yıl önce)
    Allah herkesin yardımcı olsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş 44 (2 yıl önce)
    Eski Türkiye diye diye 20 yılın sonunda milleti perişan ettiniz artık faturalarımızı ödeyemiyecek bir duruma geldik kira öder gibi elektrik doğalgaz faturası ödüyoruz gecinmek HiC bukadar Zor olmamıştı bunların döneminde Allah'a havale ediyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Eski turkiye yeni turkiye diye yoktur sadece Turkiye cumhuriyeti var 1924 ve 1965 kadar seker fabrikasi tekel sumer bank fabikalari et balik kurumu kuruldu disardan sigara seker kumas disardan almadi devlete ayit fabrikalar kapandi gelim 2002 yilina bir tane ureten devlet fabrikasi kuruldum gelim malatyaya ureten fabrika is yeri yapildi. Yok yapilan peton binalar hazir binalar yikildi yol kopru yapildi soruyorum esnaf ciftci emekli memur isciler koyluler is sizler fakirler perisan millet ac su faturalari elektirik dogalgaz benzin mazot ekmek yag yuzde 50 zamlandi bunlari unutmuyoruz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vatandaş (2 yıl önce)
    Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder yerinde ve görevine uygun açıklamalar yaparken Sayın Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci’nin açıklamalarında daima bir noksanlık seziliyor. Öncelikle Sayın Bülent Tüfenkci bir karalama kampanyası olduğundan bahsediyor. Karalama kampanyasından kastı patates – soğan gibi temel gıda maddelerinin ve altın, döviz gibi emtiaların yakın geçmişte yarattığı sorunlar kısacası ekonomi üzerinden bir karalama kampanyası yürütüldüğünü ifade ediyor. Sayın vekil 2021 yılı için tüketici enflasyonu (TÜFE) %36,08 olarak kayıtlara geçti. Bu rakam 2020 yılı için %14,6 idi. Yani tüketici enflasyonu bir yılda %21,48 artış gösterdi. Patates – soğan için tanzim satış noktaları oluşturan ülke genelindeki yanlış tarım politikaları nedeniyle halkını temel gıda maddelerini dahi alamaz hale getiren kimlerdi? Bugün aynı durum ekmek ve ulaşım gibi toplumun temel direktiflerinde de yaşanıyor. Neden “Un fiyatlarını ucuzlatacağız, halk ekmeklerin önündeki uzun kuyruklara bir son vereceğiz.” demek yerine “Patates – soğan ile algı yaratmaya çalışıyorlar.” dersiniz anlam veremiyorum. Ayrıca emtialar konusundaki açıklamanızı da manidar buluyorum. Altın, dolar gibi emtialar üzerinden karalama kampanyası yapılmıyor. Her şey ortada Hazine ve Maliye Bakanı, Merkez Bankası Başkanı, Para Politikası Kurulundaki isimler sürekli olarak değişiyor. Bu durum Türk Lirasına olan güveni sarsıyor. Yabancı yatırımcı ülkemizin risk primi yükseldiği için bize yatırım yapmaktan çekiniyor. Durum öylesine vahim ki ülkemizdeki yabancı yatırımcıların çoğunluğunu körfez ülkelerindeki gerçek ve tüzel kişilikler oluşuyor ancak ülkemizin ticaret hacminin büyük bölümünü AB ülkeleri oluşturuyor. Türkiye döviz bulmak için vatandaşlık satmaya daha ne kadar devam edebilir? Ülkemizde azınlığa düşmekten korkar haldeyiz. Kar açısından konuşacak olursak önceliğimiz Malatya olmalıdır. Ayrıca siyaset yapmanın da belirli koşullara bağlı olduğu falan yok. Malatya’da hala pek çok yerleşim yerine “Otobüs yolda kalıyor.” diye araçlar çıkmıyor. Bundan da bahsetmeden edemeyeceğim. İşiniz zor sayın vekil en azından kadrolarınız ve partiniz adına söylüyorum. Malatya’nın sakinleri o kadar sabit fikirli ki sizler bir sonraki seçime de bu ili kazanabilirsiniz ama yerelde işiniz hakikaten zor. Okuyan herkese teşekkür ederim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Misafir (2 yıl önce)
    Ekonomimiz şahlanmış ,tepe taklak aşağı uçuyoruz. Sandık geldiğinde inşallah bugünleri unutmayız.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hüseyin usta (2 yıl önce)
    Evet bence de eski Türkiye yok.Benzinin mazotun litresinin 15 TL olduğu,maydanozun 3 _4 lira olduğu,patatesin 6,50 TL olduğu,yedi sulalemizin bile borçlandırildigi ,burnumuzun dibindeki doğalgazı bile çıkaramadığımiz 3 dil bilip 2 üniversite mezunu gençlerin iş bulamayıp sırf torpili var diye 2 ile 2 yi toplayamayacak adamların belediyelere kamu kurumlarına doldurulduğu bir Türkiye var
    %94
    %6
    Yanıtla
  • erol (2 yıl önce)
    Eski Türkiye gıdada Dünya da kendi kendine yeten 7 ülkeden birisi idik. Şimdi ise hayvan yemini bile dışarıda alır duruma geldik. Akdeniz de burnumuzun dibinde bizden başka herkes doğalgaz çıkaracak, Ege de Lozan la Türkiye ye bırakılan adalara Yunanlılar askeri üst kurmakta, şerefsiz dediğimiz, 15 Temmuz’un finansörü dediğimiz Birleşik Arap Emirliğine yanaştık, Sisi ile yakınlaşmak için geri dönüş yaptık, yarın Rusya-Ukranya savaşı çıkarsa izlediğimiz politika nedeni ile başımıza gelecekler belirli değilAllah yardımcımız olsun
    %94
    %6
    Yanıtla
  • mlx (2 yıl önce)
    Elektrik doğalgaz su faturaları uçmuş.1 litre akaryakıt 15 liraya merdiven dayamış orada bulunanların birçoğu hayvan sahibidir eminim,1 torba süt yemi 250 lira olmuş dahada çıkıp millete masal okuyorlar.eski türkiye şöyle yeni türkiye böyle..olmadı kardeşim olmadı,başkanlık sistemi ülkeyi bitirdi..
    %93
    %7
    Yanıtla
  • boztepeli (2 yıl önce)
    Bu mu vizyonunuz?Lafla peynir gemisi yürümüyor sn vekil.Eski Türkiye yok muş?Nasıl Türkiye var?Yalan,dolan,talan,torpil,hukuksuz,yolsuz,sevgisiz,hürmetsiz,eğitimsiz vs. Türkiye mi var?Ben vatandaş olarak bunları görüyorum maalesef.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • mlx (2 yıl önce)
    Eski türkiye keşke olaydı.orada en azından enflasyon yoktu.bolluk vardı.ucuzluk vardı
    %95
    %5
    Yanıtla
  • cafer canbay (2 yıl önce)
    Mekanı boş bulup Kuru sıkıyla sıkmaya başlıyorlar sıkın yolun sonu görünüyor.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Nevzat (2 yıl önce)
    Sobanın etrafında toplanıp “Artık karşılarında eski TR yok” demek… Yiyen çok olunca…
    %94
    %6
    Yanıtla