SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Artvin Hopa'nın Malatya Masrafı Adem Büyük'ten

0
Güncellendi - 2020-11-07 00:08:30
Artvin Hopa'nın Malatya Masrafı Adem Büyük'ten
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur’unda Yeni Malatyaspor ile Artvin Hopaspor arasında Malatya’da oynanan karşılaşmada, Artvin ekibinin deplasman masraflarını sarı siyahlı takımın kaptanı ve tecrübeli oyuncusu Adem Büyük karşıladı.

1987 Artvin doğumlu olan ve futbola da Artvin Hopa altyapısında başlayan Adem Büyük, Galatasaray’da forma giyme şansını buldu.

Sezon başında Galatasaray’dan Yeni Malatyaspor’a transfer olan ve kaptanlık pazubandını takan tecrübeli futbolcu, ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu bir kez daha gösterdi.

Büyük, Yeni Malatyaspor ile Artvin Hopaspor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçında, karşılaşma için Malatya’ya gelen Artvin Hopaspor’un ulaşım, otel ve yemek giderlerini karşıladı.

Artvin Hopaspor’dan yapılan açıklamada, “Her şey için teşekkürler Hopa’nın değerli evladı Adem Büyük. Hopa’mızın çocuğu Adem Büyük, Yeni Malatyaspor deplasmanı ulaşım, Otel ve yemek giderlerini karşılamıştır. Kendisine ilgi ve alakasından dolayı Artvin Hopaspor yönetim kurulu olarak teşekkür eder, bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz” ifadeleri kullanıldı.

Ayrıca, Yeni Malatyaspor Kulübü de, Artvin ekibinin antrenmanlarını gerçekleştirmesi için Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’ni açmıştı.

Adem Büyük, Yeni Malatyaspor'un Artvin Hopaspor'u 2-0 yenerek kupa dışına ittiği maçta sonradan oyuna girmiş, 80. dakikada Jetmir Topalli'nin attığı ikinci golün asistini yapmıştı.

EMNİYET MÜDÜRÜ DAĞDEVİREN'E TEŞEKKÜR..

Bu arada, Misli.com 3.Lig 1.Grup ekiplerinden Artvin Hopaspor Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçı için geldikleri Malatya’da, kendilerine gösterdikleri ilgi ve güvenliklerini sağladıkları için İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’e teşekkür etti.

Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur’unda Yeni Malatyaspor, 5 Kasım Perşembe günü sahasında Artvin Hopaspor’u konuk etti. Artvin ekibi, sahadan 2-0 mağlup ayrılıp, kupadan elense de Malatya’da birçok güzel görüntü bıraktı.

Hopaspor yönetimi, Malatya’da, kendilerine gösterdikleri ilgi ve güvenliklerini sağladıkları için İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ve emniyet görevlilerine teşekkür etti. Kulüpten yapılan açıklamada, “Yeni Malatyaspor deplasmanında şehre girişimizle başlayıp, şehirden çıkışımıza kadar yoğun güvenlik önlemleri alan Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’e ve tüm emniyet personellerine teşekkür ederiz. Kulübümüz başkan yardımcısı Osman Akkaya, Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’e ilgi ve alakasından dolayı Hopa’mızın markası Hopadan Çayı hediye ederek kulübümüz adına kendisine teşekkür etti” ifadelerine yer verildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • çakırrr (3 yıl önce)
    kalender çocuk,alnından öpüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • RIZA KIZILTAS (3 yıl önce)
    galatasaraydan nasıl geldı cepınden paa odeyırek futbol oynamak ıstıyorum para onmlı degıl dedı adem adamsın senı cok sevıyoruz yuregını
    0
    0
    Yanıtla
  • Efk44 (3 yıl önce)
    Vefalı Kaptanımız Adem Büyük, Kula vefası olmayanın Hakka vefası olmaz. Örnek davranışın için teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet naim YAZ (3 yıl önce)
    Adına ve soyadına uygun hareket eden hakikaten karakter sahibi büyük profesyonel ve adam gibi ADAM. kamuoyunda MALATYA 'nın prestijini yükseltmekle kalmamış kendi şehrine gösterdiği vefa örnek olabilecek bir davranış.Yaşamında gelebilecek en güzel yerlere gelmesini dua,temenni ve dileklerimle. B Ü Y Ü K KAPTAN Teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan KARAKAŞ (3 yıl önce)
    İsmi = ADEM ilk insan peygamber adı gerçekten adına yakışır hareket Soyadı = BÜYÜK gerçekten insan olarak kocaman büyük bir yüreğin var Vefalı kadirşinas bir insanlık hareketi Bravo gerçekten büyük bir insansın
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan KARAKAŞ (3 yıl önce)
    Bir Malatyalı olarak sizi tebrik ediyorum Malatyalı sporcu böyle vefalı ve ahlaklı olmalı bravo gözlerinden öpüyorum Allah yardımcın olsun İyi insan böyle vefalı olmalı geldiği yeri unutmamalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Volkan kıran (3 yıl önce)
    Sevgili hopadan eski takim arkadasim adem buyuk sana yakisani yaptigin icin seni tebrik ederim basarilarinin devamini dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Murathan (3 yıl önce)
    Biraz fazla fazla Hopa lıların gözüne sokmuş gibi bu masraf olayını.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Adem adı gibi adam gibi adam sahada yenilgiyi içine sindiremeyen bir futbolcu keşke Mehmet Topal da amatöre malzeme yardımı yapsa bekliyoruz belki yapar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Büyük Adem,Seni canı gönülden tebrik ediyorum.Böylesine güzel bir iş çıkaran bir oyuncunun takımımızda oynamasına da bizim için ayrı bir gurur kaynağı.Helal olsun sana.Birileri gibi ne oldum delisi olup kendini kaybetmeyip,doğduğun büyüdüğün yeri unutmamışsın..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (3 yıl önce)
    Helal olsun adem buyuk
    0
    0
    Yanıtla
  • Dincer (3 yıl önce)
    İste boyle tebrikler.. kadir kiymet herkes bilmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp (3 yıl önce)
    Helal olsun sana Adem Büyük .. Geldiğin yeri unutmamışsın Allah sana daha fazlasini daha iyi yerleri nasip etsin.. bizim mehmet topalda malatyaya gol attığında sanki düşmanına gol atmış gibi sevinçten dört köşe olmuştu..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (3 yıl önce)Alp isimli kullanıcı yorumuna
    Alp kardeşim birde Bülent Korkmaz var Malatyalı olacak birde, Malatya'daki bir maçta bize gol attıktan sonra az kalsın Usain Bolt'un rekorunu egale edecekti. Birde çevre yolundaki üst geçite ismi verilmişti... ne iseki sonradan o köprü yıkıldı diye hatırlıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne güzel yazmissiniz sayın Malatyasporlu.Duygukarima tercüman oldunuz.Birde o adamı Malatyaspor'a teknik direktör yapmak isteyenler vardı.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet yördem (3 yıl önce)Alp isimli kullanıcı yorumuna
    mehmet topal malatya,lı değilki adıyaman,lı..
    0
    0
    Yanıtla
  • O daha kötü birşey,adıyaman hangi ligde? onlara yardım ettiğini duydunmu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Adıyamanlıları kötülemek amacıyla yazdığını düşünmek istemiyorum, adıyamanlı olduğu için Malatyalıların bişey beklemesi yersiz, demek istediğini düşünüyorum. Malatya’da yaşamışsa elbette faydası olması gerekiyor hem Malatya’ya hem Adıyaman’a ancak onları da bulundukları yerde değerlendirmek lazım. Belki de orada hemşehrilerine yardımcı oluyordur da sadece haber olmamıştır. Önyargı da iyi değil..
    0
    0
    Yanıtla