SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Asfalt Yol Sevinci

0
Güncellendi - 2017-04-03 22:10:49
Asfalt Yol Sevinci
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Battalgazi ilçesinde Boran ve Toygar mahallelerinin (köylerinin) ulaşımını sağlayan grup yolunu asfaltladı.

Havaların ısınmasıyla birlikte saha çalışmalarına yoğunluk veren Büyükşehir Belediyesi, Boran ve Toygar mahallelerinin ulaşımını sağlayan 5 kilometre uzunluğundaki grup yolunun kalan 2.6 kilometrelik bölümünü sıcak asfalt ile kapladı.

Geçtiğimiz yıl grup yolunun 2.4 kilometrelik bölümünü asfaltlayan Büyükşehir Belediyesi, bu yıl ise geriye kalan 2.6 kilometrelik bölümü asfaltlayarak yolu ulaşıma açtı.

Yol genişletme çalışması da yapıldı

Grup yolunun 1 kilometrelik bölümünde yol genişletme çalışması da yapan Büyükşehir Belediyesi, 5 metre genişliğinde olan 1 kilometrelik bölümü 10 metre genişliğine çıkardı. Yol genişletme çalışmaları sırasında perde duvar çalışması da yapan Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda yol üzerinde bulunan menfezleri de büyütmüştü.

Muhtardan teşekkür

Yapılan yol genişletme ve asfalt çalışmalarını değerlendiren Alacakapı Mahalle Muhtarı Nafiz Sayın, grup yolunun Boran ve Toygar mahalleleri dışında 3 mahalleye daha hizmet verdiğini, Büyükşehir Belediyesinin yol üzerinde uzun zamandır çalıştığını söyledi.

Grup yolunda genişletme çalışması da yapıldığını ifade eden Sayın, “Büyükşehir Belediyemiz grup yolunun girişini 5 metreden 10 metre genişliğine çıkardı. Perde duvarlar ördü. Devlet Demiryolları da kendisine ait bölgede duvar ördü. Geçtiğimiz yıllarda MASKİ içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarını tamamlamıştı. Şimdi ise asfaltlanıyor. Dünya döndükçe hizmette devam edecek. Birlik beraberliğin olduğu her yerde sorunlar mutlak çözülür. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a mahallem adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Fatih (7 yıl önce)
    Sayın başkana ve hemşerimiz mustafa şahine teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • fbay (7 yıl önce)
    zaman kaybetmeden kaldırımda yapsalar keşke,çok daha güzeli neden olmasın.ellerine sağlık
    0
    0
    Yanıtla
  • kıvanç (7 yıl önce)
    inşallah günün birinde şehrin merkezindeki zaviye mahallesi temelli caddesinin dışında kalan ara sokaklarına da su tesisatı amacıyla 3 ay önce eştikleri yerleri de asfaltlayıp ışıklandırmasını onarırlar. zira şu an bahsettiğim yerler virane halde.
    0
    0
    Yanıtla
  • MCYGZ (7 yıl önce)
    1 Sene bekletin sonra yol yaptık diye manşet atın. Çok zekisiniz refaranduma az kaldı zaten.Bizim millet aptal değil bunu göremeyecek kadar.Tek yol sıkıntısı değil her mimari yapı da böyle 1 sene geçmese yapmazlar adet edinmişler.Karşımızda tembel bir belediye var.Bunun Evet ile Hayır la alakası yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Grosso (7 yıl önce)
    Referandum yaklaşıyor asfalt dökmeye başladılar. Yıllardır hendekler arasında dinden imandan olduk.1 haftadır memlekette herşey bir anda yoluna girmeye başladı. Ama yemin ederim sabah asfalt döktükleri yeri akşam kazıyorlar. Belediye deyince midem bulanıyor artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (7 yıl önce)
    Şehir merkezinde asfalt olmayan yerler var Yeşilyurt Belediyesi ilgilenmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Adnan Malatya (7 yıl önce)
    çok güzel görüntü… Allah razı olsun, büyükşehir belediye yetkilileri asfalt talebimizde bizi kırmadılar ve verdikleri sözü tuttular ge hakikaten teşekkür etmek gerekiyor ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Göksel Gür (7 yıl önce)
    Allah razı olsun, yolumuz asfaltlandı... teşekkür ederiz yetkililerimize ve ahmet çakıra...
    0
    0
    Yanıtla
  • Naile Zambak (7 yıl önce)
    Cocuklar ne tatlı çıkmış ☺☺ büyükşehir yüz güldürüyor güzel manşet olurmuş :)
    0
    0
    Yanıtla