SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Asiltürk'ten Boşalan Yere Karamollaoğlu Seçildi

0
Güncellendi - 2021-10-05 04:20:39
Asiltürk'ten Boşalan Yere Karamollaoğlu Seçildi
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP)'nde, Malatya eski Milletvekili Oğuzhan Asiltürk'ün vefatı ile boşalan Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanlığı'na, Partinin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun getirildiği açıklandı.

SP tarafından yapılan açıklamada, "Oğuzhan Bey'in vefatı üzerine YİK Başkanlığı'na, kurul üyelerinin ittifakı ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu seçilmiştir" denildi.

Cumhur İttifakına dahil edilme planlarının önünün kesilmesi mi amaçlandı?

Oğuzhan Asiltürk; Saadet Partisi YİK Başkanı olarak, hastalanmadan önce, SP'nin kurumsal politikalarının dışında bir çizgi izleyerek, SP'nin Cumhur İttifakı'na dahil olması konusunda AKP ile görüşmeler yapmış ve bu konuda bir tweet zinciri yayınlamıştı.

Oğuzhan Asiltürk'ün vefatı, AKP - SP işbirliği planlamasını şimdilik suya düşürürken, SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun, Genel Başkanlık görevinin yanında YİK Başkanlığı'nı da üstlenmesi, SP'nin Cumhur İttifakı'na zorlanmasının önünü kesme amacı taşıdığı belirtiliyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • 44 malatya 44 (2 yıl önce)
    Allah rahmet etsinin rahmatlık Erbakan ve Asiltürk mekanları cennet olsun Yıllardır hep söylenen bir söz vardır Türkiye cephede kazanır masada kayıp eder Şimdi ise masada değil açıkta 1 esed düşman 2 sisi darbeci Akdeniz yunana ve yandaşlarına hediye edildi Muntaz soysal neden dünyada istenmeyen adam ilan edildi Kısacası abd adamı olmayan hiç bir lider 6 ay duramaz yıkılır Her hangi bir iktidar 1 yılını doldurmusa yüzde yüz abd nin oyuncağı olmak zoruda Seçilen ve atanan birleri abd bir uni okuması zorunlu veya oraya gidip yemin etmeli o zaman yolu açılır
    0
    0
    Yanıtla