SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Facianın Eşiğinden Dönüldü.. Asit Yüklü TIR Çarptı, Devrildi..

Facianın Eşiğinden Dönüldü.. Asit Yüklü TIR Çarptı, Devrildi..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da sülfürik asit yüklü tır tünel girişinde kamyonete arkadan çarparak, devrildi. Kazada sürücüler  hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı. Şans eseri, tırın yükü olan sülfürik asit toprağa akınca facianın eşiğinden dönüldü.

Trafik kazası Malatya-Sivas Karayolu üzerinde Yazıhan Tüneli girişinde meydana geldi.  A.A. (53)  yönetimindeki  01 DFU 12 plakalı "sülfürik asit" yüklü tanker ile seyir halinde iken yine aynı istikamette seyir halinde olan Ö. D. (70) yönetimindeki 60 AD 995 plakalı kamyonete arkadan çarptı. 

Kazada sürücüsünün hakimiyetini kaybettiği kamyonet tünele girdikten sonra duvara çarparak durabilirken, sülfürik asit yüklü tır ise tünel girişinde yan yattı. 

Kazaya karışan tırda maddi hasar oluşurken, tankerinde yola dökülen sülfürik asitten dolayı itfaiye ekipleri, AFAD ve UMKE ekiplerince olay yerinde tedbir alınarak, müdahalede bulunuldu. Kaza nedeniyle trafiğe kapatılan yol, sülfürik asitin temizlenmesinin ardından tek şeritten ulaşıma açıldı.

Yaralanan araç sürücüleri Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar.

DOĞANŞEHİR'DEKİ KAZA

Öte yandan diğer trafik kazası ise Doğanşehir ilçesinde meydana geldi. Y.D. (37) yönetimindeki 44 LT 505 plakalı otomobil, Adıyaman'dan Malatya istikametine seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybedip yolun kenarına savruldu. Kazada yaralanan sürücü Y.D. olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırılırken kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Cero (7 ay önce)
    Asit taşıyan TIR'ın soförü biraz uyuyayım demiştir mutlaka.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Necmi (7 ay önce)
    Gece 1 den beri yakınca da birçok yerde elektirik yok. Ne olacak bu halimiz malatyahaber.com 186 yi arayıp dinleyin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hakkı (7 ay önce)
    Asit yüklü tırın tünelde ne işi var. Yasak değil mi?
    %96
    %4
    Yanıtla