SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Askeri Bando ve Mehter Takımı Ortak Konseri

Askeri Bando ve Mehter Takımı Ortak Konseri
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da düzenlenen konserde, mehteran ve askeri bando aynı sahnede konser verdi.

Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümü nedeniyle İnönü Üniversitesi Mehteran Topluluğu ve 2. Ordu Bölge Bando Komutanlığı tarafından İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi’nde konser düzenlendi.

107. Yılında Çanakkale Zaferi Konserine, Vali Aydın Baruş, 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Selami Arslan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Vahap Erdem, 7. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Albay Zeki Koltukoğlu, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay,  Türk Silahlı Kuvvetleri Mensupları ile İnönü Üniversitesi akademik ve idari personeli katıldı. “

107. Yılında Çanakkale Zaferi Konseri” öncesinde şehitlerin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve akabinde İstiklal Marşı okundu. İnönü Üniversitesi öğrencileri tarafından şiirler okundu. Yoğun ilgi gösterilen konserde, 2. Ordu Bölge Bando Komutanlığı ve İnönü Üniversitesi Mehteran Topluluğu, Çanakkale Zaferi ruhunu anlatan birbirinden güzel ve anlamlı eserler seslendirdi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız