SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Aslanlar Gibi Mücadele Ettiler"

0
Güncellendi - 2020-01-15 02:15:34
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un kulüp başkanı Tahsin Yılmaz, ligi üst sıralarda bitirmeye gayret edeceklerini söyledi. 

TFF 3.Lig 3.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un  resmi sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yapan Yılmaz, Antalya’da geçirdikleri iyi bir kamp döneminin ardından ikinci yarının ilk maçını İstanbul’da Bayrampaşa ile oynadıklarını ifade etti.

Yılmaz, Bayrampaşa maçına galibiyet inancıyla çıktıklarını belirterek, “Yediğimiz ilk gol tamamen talihsiz bir goldü. Bir anlık dikkatsizlik ve hata sonucu kalemizde golü gördük. Maalesef futbolun içerisinde bunlar var. Ancak biz bunların arkasına sığınmıyoruz. İki kez mağlup duruma düşmemize rağmen maçın son anlarında beraberliği yakaladık” dedi. 

Karşılaşmada 90 dakika boyunca üstün olan tarafın kendileri olduğunu dile getiren Yılmaz, “Teknik heyetimiz saha kenarında, futbolcularımız ise sahada aslanlar gibi mücadele etti. Galibiyeti hak etmemize rağmen 1 puanla yetindik. Bayrampaşa deplasmanında alınan beraberlikte bir başarıdır. Lig uzun bir maraton ve ikinci yarının henüz başındayız. Kalan haftalarda istediğimiz sonuçları almak istiyoruz” ifadelerini kaydetti. 

Yılmaz, grupta 19.haftada 19 Ocak Pazar günü sahalarında Somaspor ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, şunları söyledi: “Bu hafta sahamızda zirve mücadelesi veren Somaspor ile karşı karşıya geleceğiz. Daha öncede zirve mücadelesi veren Karacabey Belediyespor ve Nazilli Belediyespor’u evimizde mağlup etmiştik. Somaspor karşılaşmasına da mutlak 3 puan parolasıyla çıkacağız. Tek hedefimiz 3 puan ve Allah’ın izniyle bunu başaracak gücümüz var.” 

Somaspor maçında taraftar desteğine ihtiyaçlarının olduğunu dile getiren Yılmaz, “Somaspor ile son derece önemli bir karşılaşma oynayacağız. Bu zorlu mücadelede tek hedefimiz, tek düşüncemiz 3 puan olacak. Yeşiltepe’de oynayacağımız bu karşılaşmada taraftarımızın takımımıza vereceği destek büyük önem taşıyor. Taraftarımızı 12.adam olarak maça bekliyoruz. Bizlere inansınlar ve desteklerini sürdürsünler” ifadelerine yer verdi. 

Yılmaz, ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlandıklarını kaydederek, ligi üst sıralarda bitirmek için gayret edeceklerini ve bunu başaracaklarını söyledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Niyazi Bozkurt (4 yıl önce)
    Başkanım yolunuz açık olsun, maddi manevi herzaman yanınızdayız.
    0
    0
    Yanıtla