SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Atatürk Caddesi'nde Bina Yıkımları Başladı

Atatürk Caddesi'nde Bina Yıkımları Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen kentlerden biri olan Malatya'da imar ve inşa çalışmaları devam ederken kentin önemli arterlerinden Atatürk Caddesi'nde de (Kışla Caddesi) yıkım başladı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 kentten biri olan Malatya'da yıkım işlemleri sürüyor. Ağır hasarlı yapıların yıkım oranlarında yüzde 90'lara ulaşılan kentte depremler sonrası rezerv alan ilan edilen Saray Mahallesi'nde bulunan Atatürk Caddesi'nde de yıkım başladı. 

İha-malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Yıkık (3 hafta önce)
    Bu işi yapan, şu ihaleye 1 saat kala malatya firmalarının arandığı ihaleyi önceden haber alıp.ihaleye kimse giremeyince ihaleyi alan firma.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz (4 hafta önce)
    Malatya’da şu ana kadar bütün ağır hasarlı binaların yıkılıp yeni binaların zemin katlarının çıkılması lağzımdı depremin üzerinden neredeyse iki yıl geçecek hala bekliyor Malatya
    %90
    %10
    Yanıtla
  • mehmet yüksel (4 hafta önce)
    Esnafın haklı bir tepkisi olabilir ama çok değil 1 sene sonra kzıdığınıza üzüleceksiniz çok güzel olacak inşallah çarşımız bu arada ağaçlara lütfen dikkat edelim
    %36
    %64
    Yanıtla
  • Mehmet (4 hafta önce)
    İlgili birimlerin pek iç açıcı önerileri yok. Basın mensupları muhtarlar ve mahalleliler ile birlikte gezip yerinde dönüşüm için rezerv alan belirlese? Memleket daha hızlı inşaa edilir belki.
    %78
    %22
    Yanıtla