SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Atatürk Fotoğrafları Sergisi Açıldı

Atatürk Fotoğrafları Sergisi Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

  • AVM'deki serginin açılışına  CHP'li Ağbaba ve ADD Genel Başkanı Çölaşan da katıldılar.

Mustafa Kemal Atatürk’ün Malatya’ya gelişinin yıldönümü dolayısıyla Eğitim-İş Malatya Şubesi tarafından Atatürk Sergisi açıldı.

Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezinde gerçekleştirilen açılışa CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Tansel Çölaşan, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, ADD Malatya Şube Başkanı Yunus Millioğulları ile davetliler katıldı.

Kurdele kesimi sonrası konuklar Atatürk’ün fotoğraflarının yer aldığı resim sergisini gezerken Eğitim-İş Şube Başkanı Hüseyin Kara, Atatürk’ün Malatya’ya gelişinin yıl dönümü dolayısıyla sendika olarak böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek katılan herkese teşekkür etti. Kara, serginin bir gün boyunca açık olacağını sözlerine ekledi.

iha

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
Reklam