SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ayağını Çapa Makinesine Kaptırdı Öldü

0
Güncellendi - 2020-04-19 20:43:08
Ayağını Çapa Makinesine Kaptırdı Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Yeşilyurt İlçesi Yaka Mahallesi'nde ayağını çapa makinesine kaptıran genç hayatını kaybetti.

Yaka Mahallesi'ndeki kayısı bahçesinde çalışan 17 yaşındaki Yunus Akkuş ayağını çapa makinesine kaptırdı.

Ağır yaralanan genç, 112 Acil Servis ekibince kaldırıldığı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Yunus Gür (4 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah yakınlarına Allah sabırlar versin inşaallah
    0
    0
    Yanıtla
  • akif (4 yıl önce)
    çapa makinesi nin imdat kolunu iptal etmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Alettin ve Zehirli Lambası (4 yıl önce)
    Allah rahmet etsin, yakınlarına sabır versin. Şu çapayı kullanırken kolu bağlamayın ki makina elden çıktığı an dursun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yunus benim amcamın oğlu çapa makinesini yokuş aşağı indirirken çapa takla atıyor ve oda çapayı bırakmadığı için kaptırıyor kendini. Allah rahmet eylesin. Bol bol dua edin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şaban (4 yıl önce)
    Mehrum yunus kardeşimiz benim yakın akrabam kedisine Allah da rahmet aylesi ne ve bize rabbim sabır issan eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Esnaf (4 yıl önce)
    Bence capa motoru yasaklanmalı ben de kucukken bir adrenalin yaşamıştım. Çok tehlikeli bir makina (tarım aleti bile diyemiyorum)
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan (4 yıl önce)
    Ates dustugu yeri yakar allahrahmet eylesin bu kacinci biraz fazla paraya satalim derken herturlu aksesuarı yapiyorlar peki bunun onlemini alamiyorlarmi bi onlem yapamiyorlarmi isin asli kiralini yaparizda isimize gelmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin böyle acı durumlar bir daha yaşanmaması ıçin denetim ve ehliyet şart
    0
    0
    Yanıtla
  • Demirci (4 yıl önce)
    Şuan 32 yaşındayım. 16 yaşındayken çapa makinasını kullanırken durdurmakta sorun yaşamış, ve aletten düşmüştüm.bacagimi siyirmisti alet hala bacağımda izi var. Allah rahmet eylesin bu genç arkadaşımıza
    0
    0
    Yanıtla
  • Mikail (4 yıl önce)
    Yollarca kullanmış biri olarak, Çapa makinasında kesinlikle geri giderken arkasını kaldırmamak gerekli ayrıca çapa dişlisi aralarına taş sıkıştığında mutlaka durdurup taşı almalı hareket halindeyken taşa ayakla vurmamalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Darendeli (4 yıl önce)
    Çok büyük bir acı. Kendisine Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin. Bu çapa makinalarının bir emniyet kolu var. Elini bıraktığın anda duruyor. Ama insanlarımız rahatlık olsun diye bu kolu iple bağlayarak kullanıyor. Bu da malesef böyle facialara yol açıyor. Lütfen önce emniyetimizi alalım. Hiçbir şey canımızdan önemli değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    ALLAH C.C rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Akin (4 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gündüzbeyli (4 yıl önce)
    Çapa makinası çok tehlikeli bir tarım aleti. Hatayı hiç affetmiyor. Bu aleti kullanmak için mutlaka eğitim alınmalı. Gerekirse belgesiz veya sertifikasız kullanıma izin verilmemeli. Allah yakınlarına sabırlar versin, Allah rahmet etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Köylüm haklı 10 yaşındaki bebelerin altında köy yerlerinde çapa var denetim artırılmalı ehliyet ve sertifika zorunluluğu getirilmeli..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
    0
    0
    Yanıtla