SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aynı Daireyi 5 Kişiye Kiralayan Dolandırıcı Tutuklandı

Aynı Daireyi 5 Kişiye Kiralayan Dolandırıcı Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

Gelinciktepe TOK'lerdeki babasına ait evi 5 ayrı vatandaşa kiralayarak dolandırıcılık yapan şahıs, polis tarafından yakalandı.

Valilik aracılığıyla Emniyet Müdürlüğü'nden konuya ilişkin şu açıklama yapıldı:

"Orduzu Mahallesi Gelinciktepe TOKİ'lerde babasına ait bir ikameti 17-19 mayıs tarihleri arasında birbirinden habersiz beş farklı kişiye kiralayarak, müştekilerden 21.000 TL,  15.000 TL, 19.500 TL, 24.000 TL ve 21.000 TL kira bedeli almak suretiyle şahısları dolandıran şüpheli bir sahıs Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ikametinin yakınında kovalamaca sunucu yakalanmış, gözaltı işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şahıs  tutuklanmıştır."

malatyahaber.com
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Malatyagolgolgol (11 ay önce)
    Allah yardımcısı olsun ailesinin
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Suç değil ki (11 ay önce)
    Tabi ki yapar. Suç değil ki kanunen. Bir kişinin ne sebepten olursa olsun 200 _300 suç kaydı olur mu? Oluyorsa demek ki hırsızlık gasp dolandırıcılık falan suç değilmiş?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (11 ay önce)
    Yakalansa ne olacak ki bu memlekette dolandırıcılık hırsızlık ek iş olarak yapılıyor maalesef
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Beylerbaşılı (11 ay önce)
    İsmi E. Y. bundan önce camiden halı hırsızlığı şire pazarında kayısı hırsızlığı suçundan tutuklandı ama gel gör ki 3 5 ay yatıp çıkıyorlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Başka yorumlara gerek kalmayacak tek yorum yapılmış. Durum ortada. Hırsızlık katalog suç olsun. Şu hırsızlardan toplum kurtulsun.
    %100
    %0
    Yanıtla