SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aynı İş Yerine 13 Saat Arayla Bir Silahlı Saldırı Daha

0
Güncellendi - 2019-03-13 18:54:37
Aynı İş Yerine 13 Saat Arayla Bir Silahlı Saldırı Daha
A- A+ PAYLAŞ

Niyazi Mısri Caddesi'nde gece yarısından sonra silahlı saldırıya uğrayan işyerine yaklaşık 13 saat sonra gündüz saatlerinde bir silahlı saldırı daha oldu. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, mermiler işyeri camlarına isabet etti.

Kavaklıbağ Mahallesi Niyazi Mısri Caddesi'nde bulunan elektronik eşya satış yerine, Salı sabaha karşı 02.15 sıralarında kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırıda bulunulmuştu. Aynı işyerine, Salı günü saat 15.00 sıralarında bir silahlı saldırı daha gerçekleştirildi. İşyerine bir kişi tarafından tabancayla 3 el ateş edildi. Olayda işyerinin vitrin camları isabet alırken, ölen ya da yaralanan olmadı. Saldırgan olaydan sonra yaya olarak kaçtı.

Polis, her iki saldırının fail ya da faillerinin kimliğinin belirlenmesi ve yakalanmalarına yönelik çalışmaları sürdürüyor.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Tarık (5 yıl önce)
    Peşine düştüğünüz siyasilerin ürünü bu! Ne emniyeti.. yasa ortada çıkaranlara sor. Şehirlerin heryerinde bu sorun var. Atıp tutmak kolay. Gelen siyasilere iş,aşı torpilciliği soracağınıza CMK da değişiklik yapsınlar daha sonra bak şehirlerde eline silah alan olur mu?. Çek sentçiler- haraç- hap satanlar. Suçun karşılığı -cezadır. Bu da dünyada evrensel uygulamadır. Ceza evleri islah yeri değil. ‘Nam’yeri olmuş! Hırsızlıktan, çocuk isitmarında yatan bile Malatya’da namı var.
    0
    0
    Yanıtla
  • TC. Vatandaşı (5 yıl önce)
    Siyasiler görmüyormu acaba hayret !!sonrada oy isteyebiliyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Fuat (5 yıl önce)
    Yorumu Yazan Deka ya. Simdi Sen emniyete Laf söyluyonda emniyet kime yetise ordan yazmak kolay yok emnite meydan okuma adamlar olay yapıp arac veya yaya olaram kacıolar bu emniyetin ne sucu var bilip bilmeden yorum yapiyosunuz o zman emniyet her dükkanin onüne her evin onüne bir polis jandarmamı yerlestire isleri güçleri yok bos bos yorum yapıp insaları delirtmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • ben bir malatyalı olarak dışarıda gördüğüm en fazla polis,trafikçiler.emniyetimiz trafik düzeni için bu kadar polis görevlendiriyorda,neden asayiş için göze batacak oranda ekip,devriye,memur görevlendirmiyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • Deka (5 yıl önce)
    Resmen bu emniyete meydan okuma gecede sıkarız gündüz de şehir Teksas allah muhafaza inşalla yetkililer Malatya’daki güvenlik sorununa kafa yoruyorlardı yoksa vay halimize
    0
    0
    Yanıtla