SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Azubuike Ç. Rizespor'a Kiralık Geldi

0
Güncellendi - 2019-01-23 22:52:54
Azubuike Ç. Rizespor'a Kiralık Geldi
A- A+ PAYLAŞ

Çaykur Rizespor, Mısır ekibi Pyramids'de forma giyen eski Yeni Malatyasporlu Nijeryalı Okechukwu Godson Azubuike ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşma sağlandığını duyurdu.

Yeşil-mavili kulüpten yapılan açıklamada, Nijeryalı orta saha oyuncusu Azubuike ile sezon sonuna kadar kiralık olarak prensip anlaşmasına varıldığı belirtildi.

Yeni transferin sağlık kontrolünden geçtiği ve bu akşam Rize'ye geleceği aktarılırken, en geç cuma günü resmi sözleşmenin imzalanacağı vurgulandı.

Azubuike, daha önce Türkiye'de 3 sezon Evkur Yeni Malatyaspor forması giymişti.

Rize, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • EROL (5 yıl önce)
    Azubuike iyi bir futbolcu emekleri için teşekürler ama var sisteminde çok kırmızı kart görebilecek bir futbolcu oyun yapısı buna müsait hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Rize ye hayirli.olsun.iyi.transfer.faydali.olur. Malatyasporda.cok.iyi.isler.yapti
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (5 yıl önce)
    bizim yönetimin ve transfer komitesinin eseri
    0
    0
    Yanıtla
  • .Giderken.Kendiside Klüpde kazandı.Bizim azubuikeye gittikten sonra ihtiyacımız hiç olmadı Bizim.Forvet ve kanat ile defansda (sadıığın yeri belli oluyor)oyuncumuz eksik.Azubuikeyi satmayıp turşusunumu kuracaktık.Klüp değerinin kat be kat üstünde satarak akıllı bir iş yapmıştır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Taraftar (5 yıl önce)Metin isimli kullanıcı yorumuna
    Ne alaka senin elinde donald gibi bir adam var hem ayağını iyi kullanan hem oyunun kontrolünü orta alanda tutan bir oyuncu donald varken azubuike bu takımda yedek durur
    0
    0
    Yanıtla
  • neymiş o eser?
    0
    0
    Yanıtla