SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Azubuike Geldi, Sumudica Guilherme ve Dicko'yu İstiyor

0
Güncellendi - 2022-01-06 02:29:51
Azubuike Geldi, Sumudica Guilherme ve Dicko'yu İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica yaptığı açıklamada, ara transferlerden . Azubuike ve Donsah’ın Malatya’ya gelerek takımla antrenmanlara çıktığını, kendisinin Gaziantep'ten Dicko'yu ve takımın eski oyuncusu Guilherme’yi de istediğini açıkladı. Marius Sumudica, Adem Büyük’ün Göztepe’ye transferinin ise doğru olmadığını belirterek, “O benim kaptanım, soyunma odasında sağ kolum. Sumudica Malatyaspor'un teknik direktörü olduğu sürece burada kalacak.” dedi.

-“4 yeni oyuncu transfer etmeyi başardık”

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica; taraftarlara hitaben “Malatya'da sizler için kaldım, göreve başladığımdan beri işlerin olması için çok çalışıyorum. Malatya'yı 1. ligde tutacağım çalışmalarımı sürdürmek istedim. Sonuna kadar savaşacağıma söz verdim ve yapacağım şey bu. İstediğimiz ve sizin de istediğiniz oyuncularla anlaşmak için her gün çalışıyorum. Tablodaki durumumuz göz önüne alındığında bu kolay bir iş değil. Şu ana kadar 4 yeni oyuncu transfer etmeyi başardık. 2 tanesi zaten aramızda. Azubuike ve Donsah bugün bizimle antrenman yaptı.” dedi.

-“ Dicko ve Guilherme’yi istiyorum”

Takıma sürpriz isimlerin de katılacağını açıklayan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica; “Lyon ve Rennes'de oynayan Mehdi Zeffane 2 veya 3 gün içinde bizimle olacak. Daha önce Türkiye'de forma giymiş bir stoper ile görüşmelerimiz sürüyor. Herkes için sürpriz olacak. 3 transfere daha odaklanacağım. Gaziantep'ten Dicko'yu kadroya katmak istiyorum. 10 numara istiyorum ve bu Guilherme. Bu oyuncularla, ayakta kalmayı hak eden güçlü bir takım olacağımızı düşünüyorum. Yine de bu oyuncuları ikna etmek kolay değil” ifadelerini kaydetti.

-“O benim kaptanım, ben burada iken bir yere gitmeyecek”

Marius Sumudica taraftarlardan gelen sorulara da yanıt vererek, “Adem Büyük Göztepe'ye gitmesi doğru değil. O benim kaptanım, soyunma odasında sağ kolum. Sumudica Malatyaspor'un teknik direktörü olduğu sürece burada kalacak. Aramızda çok iyi bir bağ var. Tüm transferlerimizi tamamlayacağımız 12 Ocak'tan itibaren lig benim için gerçekten başlayacak. O andan itibaren, beni ve işimi yargılayabilirsiniz. Sevginizi veya nefretinizi göstereceksiniz. İşte o zaman Malatya gerçekten Sumudica'nın takımı olur. Umarım tüm sorularınıza cevap vermişimdir."dedi.

Bu arada Göztepe'ye transfer iddiaları gündeme gelen Adem Büyük'ün eşi Merve Büyük'ün sosyal medya hesabından, İzmir'den temizlik yapılarak oturuma hazırlanan boş bir evin görüntüsünü paylaşması dikkat çekti.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Erkan ÖZGÖRGÜLÜ (2 yıl önce)
    Pozitif olalım arkadaşlar..Gayret var.. Bu gayrete destek olalım..hiç değilse, motivasyon sağlamak üzere,bazı negatif sözleri sarf etmeyelim..İNŞALLAH ligde kalmanın ve gelecek sezonlarda sağlanacak başarıların mayasını atıyor Sn.Sumidika..Birde,seyircisiz takımın geliri olmaz..Sn.BDLEDİYE BAŞKANI,maç günleri otobüs seferlerini cüzi fiyata indirmeli..!! Başarılar MALATYASPOR..
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Malatyaspor tarihinde ilk kez bir T.direktör bizzat transferlerle ilgileniyor.Takip ediyor,klübü sıkıştırıyor.Bu ayıp da yönetime yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (2 yıl önce)
    Gulerme gelirse Tetteh in gol sayısı iki katına çıkar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ddt (2 yıl önce)
    Hoca güven veriyor.. ilk 3 haftaya çok takılmadan takımın birbiri ile.uyumu ile içerde dışarda denk takımlardan puanlar alacaktir
    0
    0
    Yanıtla
  • süleyman (2 yıl önce)
    Hoca gayretli ve kararlı. Bizler de taraftar olarak Ona ve takıma destek olalım. Maçlarda stadyumdaki yerimizi alalım. Haydi Malatyalılar Hep Birlikte Başaralım
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (2 yıl önce)
    Malatyaspordan transfer olup gidipde dönen hangi futbolcudan hayır gördük?Bunlar yanlış üstüne yanlıştır.yani 2,sezondada kimse birşey beklemesin demektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Gilerme alexsicle gilermeydi ,biri uyandırsn sumudicayı ve kesinlikle alexsicde alınmalı,gilermeyle aleksicin uyumunu attığı golleri bi izleyin videolardan,malatya kamooyuna duyurulur
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Ya bu takimin tahtasi kapalı...nasıl geliyorlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Shakiri (2 yıl önce)
    Guilherme bi vefa göster be, come to MALATYA :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (2 yıl önce)
    Culerme geliyorsa problem yok
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Isallah gelirler en az 8 oyuncuya ihiyac var sayin is adamlari durum iyi olanlar yeni malatya spora yardim edin
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı çok İş adamı var.Lakin Yaşananlara bakıldığında,A.gevreğin uygulamaları kimse de itamat bırakmadı.Güven işte böyle birşey.İnsan güvenmediği neyin,kimin ne yaptığının bilinmediği,herşeyin gizli ve kapaklı olduğu bir yapıya , birine yardım edermi?Daha önemlisi Malatya'daki taraftarların kendilerine yabancılaştırılan,maçına gitmediği bir Şehir klübüne o şehre mensup iş adamlarının yardım etmesinin mantığı olurmu?İşte iş adamları bundan dolayı bu klüpden uzak duruyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sn Nuri bey,size ve sizin gibi düşünenler biraz empati yapsınlar. Malatyasporu seviyorsunuz maddi imkânlarınızda iyi başkanlık için düşünceniz var,fakat Malatyasporun geçmiş başkanlarına bakıyorsunuz 1-2 si hariç insanlar paralarını vermişler veya kaynak bulmuşlar mesailerini harcamışlar takım başarılı ise büyük baskan tökezlemiş ise küfürler hajeretler.malatyayı Super ligle tanıştırmış rahmetli Soykan ikinci döneminde hiçte hak etmediği hakeretler görmüştür. Şimdi soruyorum bu takıma başkan bulmak mümkünmüdür.Ben burada kendime göre düşündüklerimi yazdığımda hemen Adil Gevrek'in adamı damgası yiyorum.Kendisini tv dışında ne gördüm nede tanırım.Sunu açıklıkla ifade etmeliyim ki sosyal medyayı iyi kullanamıyor ve takımla ilgili bazı hususları aktarmakta başarılı değil. Ancak ifade edildigi gibi şeffaf olmadığını doğru bulmuyorum.Sattigi bütün futbolcuların satış bedellerini açıkladı. Bu şeffaflık degilmidir?Harcamalarla ilgili hesapları genel kurulda vermektedir.Bunun dışında hesap vermesi beklenmemelidir.Veya dernek yapısındaki kulübün denetim kurulu ve divan kurulu vardır denetleme yetkilerini kullanma yetkileri vardır. Ayrıca dernekler masasının denetimi söz konusudur. Kulüplerin dönemsel olarak TFF ve UEFA ya mizan gönderme zorunluğu vardır. Bu kulüp sn Adil Gevrek'in tapulu malı değildir. Istifa etmesini istiyenler ne yazık ki takıma zarar verdiklerini dusunemiyorlar.Zamanin ve zeminin müsait olması gerekir. Geçen Haziran kongresinde yeni bir baskan seçilebilirdi bunuda becerebilecek kişi Bld.baskani Sn Gürkan olmalıydı. Ama yapamadı. Bana göre şu anda yapılacak iş takıma nasıl destek verip takımı ligde tutarız hesabı olmalıdır. Belediyelerimizin ve iş insanlarımızın gerekli finanman desteğini vermeleri önemlidir. Taraftarın da tribünde yerini alması ve takımla her koşulda Göztepe örneği gibi destegini vermelidir.Baskani da zamanı geldiğinde teşekkür edip taltif edip çiçeklerle göndermeliyiz .Malatya'miza da bu yakışır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Özgür Dinçer (2 yıl önce)44malatya isimli kullanıcı yorumuna
    Paranın nereye gittiği belli olsa, birçok iş adamı yardım ederdi. Ama yönetim şeffaf değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (2 yıl önce)
    Culerme geliyorsa sen adamsın sumikada.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)Emin isimli kullanıcı yorumuna
    Digitürk malatyanın parasını versin ekonomik sıkıntı büyük ölçüde çözülür. Digitürk vatandaştan para almasını biliyor, kulüplere gelince büyük oranda kesiyor, en büyük sebep bu
    0
    0
    Yanıtla