SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Azubuike İstanbul'da Tedavide

A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 7.haftasında Malatya’da oynanan Atiker Konyaspor karşılaşmasında sakatlanan ve adalesinde ikinci derecede yırtık oluşan Nijeryalı Okechukwu Godson Azubuike’nin tedavisi İstanbul’da sürüyor.

Ligin yedinci haftasında sahasında Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kalan Evkur Yeni Malatyaspor’da Azubuike şoku yaşanıyor. Karşılaşmanın 44’ncü dakikasında bir anda acılar içerisinde yerde kalan Nijeryalı futbolcu maça devam edememişti.

Yaşadığı sakatlık sonrası oyundan alınan Azubuike’nin arka adalesinde ikinci derece yırtık tespit edilen Nijeryalı futbolcu, Antalya’daki kamp çalışmalarına da katılamadı.

Süper Ligin 8.haftasında Fenerbahçe ile İstanbul’da oynanacak olan karşılaşmada görev alamayacak olan Azubuike’nin, ligin 9.haftasında Malatya’da oynanacak Trabzonspor maçına yetiştirilmesi için yoğun bir tedavi programı uygulanıyor.

Kulübün sportif direktörü Ali Ravcı, Azubuike’nin yaşadığı sakatlığı en hızlı sürede atlatacağını düşündüklerini ifade ederek, anlaşmalı oldukları hastanede Nijeryalı orta saha oyuncusunun tedavisinin sürdüğünü belirtti.

Azubuike, bu sezon 7 karşılaşmada da ilk 11’de sahaya çıktı. Ligde 6 hafta boyunda 90 dakika görev yapan Nijeryalı futbolcu, 7.hafta Atiker Konyaspor maçında sakatlanarak, 44’ncü dakikada yerini Murat Yıldırım’a bıraktı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • eyyup (7 yıl önce)
    Azubuike Allah şifa versim
    0
    0
    Yanıtla
İşlem süresi: 0.187 saniye