SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Azubuike'den "Geliyorum" Mesajı

0
Güncellendi - 2017-11-09 00:35:13
Azubuike'den
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un Nijeryalı orta saha oyuncusu Okechukwu Godson Azubuike, ‘sahalara dönüyorum’ mesajı verdi.

Ligin 7.haftasında Malatya’da Atiker Konyaspor ile oynanan karşılaşmada sakatlanan ve bir aylık tedavi sürecinden geçen Azubuike, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada takıma katılmayı bekliyor. Sakatlığı geçtikten sonra takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalışan Nijeryalı futbolcu, ligin 12.haftasonda deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile oynanacak olan karşılaşmanın hazırlıklarında takımla birlikte çalışmalara katılacak.

Kulübün resmi internet sitesinden yayınlanan videoda iddialı konuşan Azubuike, ‘Malatya ben iyileştim, geliyorum’ dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ertan (6 yıl önce)
    sag bekten topu al sol bege ver sol bekten topu al sag bege ver bunu amatördeki 15 yasindaki cocukta yapiyor azubuike
    0
    0
    Yanıtla