SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B.Yeni Malatya 13. Sıraya Yükseldi

0
Güncellendi - 2020-07-11 01:39:52
B.Yeni Malatya 13. Sıraya Yükseldi
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, hafta içerisinde oynanan 31.hafta karşılaşmasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor’u 1-0’la geçerek, puanını 32’ye çıkarttı ve haftayı 13.sırada tamamladı.

Süper Lig’de 31.hafta karşılaşmaları hafta içerisinde oynandı. 31.hafta karşılaşmaları Çaykur Rizespor-Hes Kablo Kayserispor, Beşiktaş-Kasımpaşa ve Gaziantep Futbol Kulübü-İttifak Holding Konyaspor karşılaşmalarıyla tamamlandı.

Ligin 31.haftasında 8 Temmuz Çarşamba günü deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya gelen BtcTurk Yeni Malatyaspor, rakibini Afriyie Acquah’ın kaydettiği golle 1-0 mağlup etti ve kritik bir 3 puan aldı. Ligin alt sırası iyice karışırken, Sivasspor deplasmanında önemli bir 3 puanı hanesine yazdırma başarısını gösteren sarı siyahlılar, haftayı 13.sırada tamamladı. 

31 HAFTADA 8 GALİBİYET

Süper Ligin 31.haftasında deplasmanda Sivasspor’u 1-0’la geçerek, kritik bir 3 puanın sahibi olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, sezonun ikinci yarısındaki ikinci galibiyetini almış oldu. 

Ligde geride kalan 31 haftalık süreçte 8 galibiyet elde eden sarı siyahlılar, 8 karşılaşmada berabere kalırken, 15 karşılaşmayı ise kaybetti. Bu karşılaşmalarda rakip ağları 44 kez havalandıran Malatya temsilcisi, kalesinde ise 46 gol gördü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • ATuKa (4 yıl önce)
    Hadi YMS al bu maçı. Stresten kurtulalım. Güveniyoruz sana.
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK- İZMİR (4 yıl önce)
    Beşiktaş maçından 1 puan çıkarırsak avantaj, 3 puan çıkarırsak kesin kalırız ligde.Hele Rize den de 1 puan çıkarırsak ligi 13.bitiririz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (4 yıl önce)
    Yenimalatyaspor iyi bir çıkış yakaladı bu artarak devam edecektir tehlikeli bölgeden zaten uzaklaşmış durumdayız HAYDİ KAPLANLAR...
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyadan (4 yıl önce)
    biz kazanınca rakiplerde kazanıyor tff neden bizim maçı takım strese girsin diye p.tesiye bıraktı içerideki kazanırsak tff güdümlü hakemler adil yönetirse ligde kalırız
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    Duşücek takımlar bellü edüyor Ankaragücü, Konya, Kayseri yada bir ihtimal Denizlı göreceksiniz 3 hafta sonra rahat olun Malatyasporumuz bu hafta Beşiktaşdan puan yada puanlar alcak Allah'ın izniyle Malatya taraftarımıza hepsine Selamlar.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    Malatyaspor Allahın izniyle ligde kalcak Arkadaş lar rahat olun
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Düşme barajı 36,37 puan belkide ikili avarajla olur .
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Yenimalatyaspor.besiktasdan.3.puan.alirsa. Ligte.kalir
    0
    0
    Yanıtla