SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B.Yeni Malatya Kayseri'de Puan Arayacak

0
Güncellendi - 2020-03-13 02:04:12
B.Yeni Malatya Kayseri'de Puan Arayacak
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 26.haftasında deplasmanda alt sıraları yakından ilgilendiren mücadelede Hes Kablo Kayserispor’a konuk olacak. Mücadele, 15 Mart Pazar günü saat 13.30’da Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak.

Süper Lig’de 25 haftalık bölümde topladığı 25 puanla 13.sırada yer alan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 26.haftada kritik bir mücadeleye çıkacak. Sarı kırmızılılar, alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada Hes Kablo Kayserispor’a konuk olacak.

Pazar günü Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak olan Hes Kablo Kayserispor-BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşmasını Çanakkale Bölgesi Üst Klasman Hakemi Ali Şansalan yönetecek. Şansalan’ın yardımcılıklarını Ankara Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Mehmet Cem Satman ile İzmir Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi İlker Takpak yapacak. Mücadelede, Ordu Bölgesi Klasman Hakemi Adem Cinek ise dördüncü hakem olarak görev alacak. Karşılaşmanın VAR hakemliğini Antalya Bölgesi Üst Klasman Hakemi Burak şeker, AVAR hakemliğini ise İzmir Bölgesi Klasman Hakemi Emre Kargın yapacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Poyraz (4 yıl önce)
    Malatya bu futbolla bu oyunla %90 düştü haberiniz ola bu oyuna hikmet hoca hariç herkes hesabını verecek özellikle başkanın yanındaki yöneticiler Erdal gündüz Burak Çakır hakeme saldırmakla şirin gözükerek bu işten kurtulamazsanız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Kasımpaşa göztepeyi,Ankaragücünün de Rizeyi yenmesiyle bizim en çok korktuğumuz 1. senaryo gerçekleşmiş oldu.2.Senaryoyu soracak olursanız,Bu da Malatyasporumuzun kayseriden puansız dönmesidir.Sene başından beri söylüyorum.Bır iki hafta sonra bu işler daha net ve açık bir şekilde masa başında halledilecektir.Ki.Bu da Malatyasporun en zayıf olduğu konudur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tamer mor (4 yıl önce)
    Diğer takımların eli armut topluyor zaten.
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar (4 yıl önce)
    Kayseriyide yenemiysek bırağ düssüün gardaşş
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Aynen dönüm noktası inşallah alırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya düşerken (4 yıl önce)
    Malatya %95 düşer. oynayacak oyuncu ve kazanacak oyuncu ve yönetim ruhu yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen muhakkak elazığlısin böyle yorum yaptığına göre felaket tellalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya düşerken,sen yükseleceğinimi zannediyorsun zavallılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (4 yıl önce)
    Üsttekiler haydi haydi alıyorda Altakilerde Malatyayla maç yapmak için can atıyorlar puanları alacakları tek takîm görüyorlar artîk bizi kimin sayesinde dersiniz tabiki Gevrek Başkandan başkası olamaz adam iylik meleği sanki hatır gönül uğruna yaptım diyor ama herkeslerde biliyorki Parrrraaa Paarrraa için Takımı toz duman etti
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Doğan (4 yıl önce)
    Futbolcularda dayanıklılık güç ve kondisyon yok aşırı kilo var bu durumda olan takım atakta kalamaz mücadele edemez bunun sonucunda da doğal olarak puan alamaz puan alamazsanda küme düşersin.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Kayseridende puan alamazsak hemen kulübün kapısına kilidi vurun.yoksa taraftar kahrından gidecek.kendi sahamızda konyadan 1 puan aldığımıza sevindiğimize göre kayseride şansımız oldukça az.hikmet hoca şimdiden bahanelere sığınmaya başladı bile.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aşağışeherli (4 yıl önce)KERNEKLİALİ isimli kullanıcı yorumuna
    Kayserin eli armut toplamıyor heralde Adamlar bizi yenerse 22 puanları olacak Sen kendi sahanda rizeye ankaragücüne antalyaya konyaya trabzona yenil kalk git kayseriyi yen var mı öyle bir dünya gerçekten siz malatyanın kayseriden puan alacağınıza inanıyormusunuz Ya he he
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (4 yıl önce)
    kayseri bizim kümede kalma maçımız olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen katılıyorum kardeş...
    0
    0
    Yanıtla