SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

BYMS Sahasında Bile Beceremedi ve Düştü:0-1

0
Güncellendi - 2020-07-28 00:36:33
BYMS Sahasında Bile Beceremedi ve Düştü:0-1
A- A+ PAYLAŞ

3 topu direkten dönen, 3 golü de ofsayt gerekçesiyle sayılmayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligde kalabilmesi mucizelere bağlı olan son haftada, mutlaka galip gelmesi gereken Gaziantep FK'ya 1-0 mağlup olarak, kendi sonunu hazırladı ve süper lige veda etti. Ligden düşmesi geçen hafta kesinleşen Ankaragücü, deplasmanda Denizlispor'u 1-0 mağlup ederek, Yeni Malatyaspor'un beklediği mucizevi sonucu elde etmesine rağmen, sarı kırmızılı ekip kendi sahasındaki maçı kazanamayıp, başka hiçbir hesaba gerek kalmadan ligden düştü. Ankaragücü'nden sonra Yeni Malatyaspor ve Kayserispor ligden düşen diğer takımlar oldular.

STAT: Yeni Malatya

HAKEMLER: Arda Kardeşler (Bursa Bölgesi-Üst Klasman Hakemi), Esat Sancaktar (İstanbul Bölgesi-Üst Klasman Yardımcı Hakemi), Alpaslan Dedeş (İstanbul Bölgesi-Üst Klasman Yardımcı Hakemi), 4.hakem Onur Özütoprak (İstanbul Bölgesi-Üst Klasman Hakemi), VAR hakemi Mete Kalkavan (İstanbul Bölgesi-Üst Klasman Hakemi), AVAR hakemi Erkan Engin (Sakarya Bölgesi-Klasman Hakemi)

BTCTURK YENİ MALATYASPOR: 30.Fabien Ceddy Farnolle, 7.Gökhan Töre, 8.Murat Yıldırım, 9.Umut Bulut, 14.Ahmed Ildız (Dk.69 20.Mitchell Donald), 16.Teenage Lingani Hadebe, 21.Moryke Fofana (Dk.60 3.Erkan Kaş), 24.Vidar Örn Kjartansson, 44.Arturo Rafeal Mina Meza, 45.Karim Hafes Ramadan Seifeldin, 55.Youssuf Ndayishimiye (Dk.89 53.Yiğithan Güveli) 

YEDEKLER: 22.Abdulsamed Damlu, 3.Erkan Kaş, 15.Mustafa Akbaş, 20.Mitchell Donald, 53.Yiğithan Güveli, 91.Sakıb Aytaç

TEKNİK SORUMLU: Hikmet Karaman

GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ: 25.Haydar Yılmaz, 3.El Hadji Papy Mison Djilobodji (Dk.78 5.Kubilay Aktaş), 6.Alin Dorinel Toşca, 8.Jefferson Nogueira Junior (Dk.7.Kenan Özer), 11.Güray Vural (Dk.46 19.Furkan Soyalp), 13.İraneuton Sousa Morais Junior, 14.Muhammet Demir (Dk.71 88.Muğdat Çelik), 16.Pawel Miroslav Olkowski, 28.Andre Alexandre Carreira De Sousa, 44.Alexandru İulian Maxim (Dk.90+2 23.Mehmet Erdem Uğurlu), 76.Jean Armel Kana Bıyık

YEDEKLER: 71.Mustafa Burak Bozan, 4.Ulaş Zengin, 5.Kubilay Aktaş, 7.Kenan Özer, 19.Furkan Soyalp, 23.Mehmet Erdem Uğurlu, 88.Muğdat Çelik, 97.Hasan Yurtseven

TEKNİK SORUMLU: Cristian Petre

Dakika 3: Gaziantep atağında Morais topla buluştu, orta yapmak isterken Youssouf araya girerek kornere gönderdi. Maxim'in kullandığı kornerden gelen topu Farnolle yumrukladı.

Dakika 5: Olkowski, cezasahasındaki arkadaşı Muhammet'e pas atmak istedi, ancak pası isabetsiz olunca defans tehlikeyi önledi.

Dakika 8: Gaziantep soldan Maxim'le atak geliştirmek istedi, ancak bu futbolcu Mina'yı faulle geçmeye kalkışınca, atak kesildi.

Dakika 11: Murat Yıldırım'ın pasıyla hareketlenen Fofana cezasahasına girdi, pas çıkardı, ancak Olkowski ayak koydu. Fofana'ya çarpan top auta çıktı.

Dakika 12: Morais, Muhammet'le duvar pası yaparak, kaleye ortalamak istedi. Ancak Malatya defansı topu uzaklaştırdı.

Dakika 14: Malatya sağdan Gökhan Töre ile atağa kalktı. Bu futbolcu iki rakibini geçtikten sonra Kjartansson'a pas atmak istedi, top auta kadar gitti.

Dakika 17: Tosca'dan gelen topla cezasahası dışında buluşan Maxim'in sert şutu, direğin hemen yanından auta çıktı.

Dakika 18: Gökhan Töre'nin basına hamle yapan Umut Bulut'u Tosca faulle durdurdu. Ev sahibi ekip serbest vuruş kazandı. Atışı Gökhan Töre kullandı, kaleci topu yumrukla uzaklaştırdı.

Dakika 19: Youssouf Ndayishimiye'nin Fofana'ya ortaladığı topu, araya giren Olkowski kesti.

Dakika 20: Gaziantep FK atağında, Morais soldan cezasahasına girdi, son anda ayak koyan Mina tehlikeyi kornerle önledi.

Dakika 22: Korner atışını Maxim kullandı. Muhammet, önünde kalan topa vurdu, Umut Bulut'tan döndü. Jefferson dönen topa hamle yaptı, vuruşunu Farnolle karşıladı.

Dakika 25: Mina'nın Kjartansson'a gönderidiği uzun topa Kana-Biyik kafayla müdahale ederek, kalecisi Haydar'a kazandırdı.

Dakika 28: Jefferson, Maxim'e pas çıkardı. Hadebe, soğukkanlı bir müdahaleyle tehlikenin büyümesini engelledi.

Dakika 30 DİREKTEN DÖNDÜ: Yeni Malatyaspor, gole çok yaklaştı. Gökhan Töre'nin pasıyla bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan Kjartansson'un şutunda top direğe çarptı.

Dakika 31 DİREKTEN DÖNDÜ: Yeni Malatyaspor bir kez daha direğe takıldı. Gökhan Töre'den gelen topu cezasahası önünde kontrol eden Kjartansson'un vuruşunda bu kez top üst direğe çarptı.

Dakika 34 GOL-OFSAYT: Fofana'dan gelen topla cezasahasında buluşan Gökhan Töre, topu ağlarla buluşturdu. Ancak yardımcı hakem bayrağını kaldırarak ofsaytı işaret etti.

Dakika 37 GOL-OFSAYT: Malatya atağında savunma arkasına sarkan Umut Bulut, topu kalecinin üstünden aşırdı ve ağlarla buluştu. Yardımcı hakem yine ofsayt tespiti yaptı.

Dakika 39: Gaziantep atağı sağdan Güray'la gelişti. Bu futbolcunun ortasını defans uzaklaştırdı, dönen topa Olkowski sert vurdu, iyi yer tutan Farnolle gole izin vermedi.

Dakika 41: Muhammet'in cezasahası dışındaki Jefferson'a attığı topa bu futbolcu dokundu, Mina'dan döndü.

Dakika 42: Djilobodji'nin pasıyla cezasahasında topla buluşan Güray vurdu, Farnolle gole izin vermedi.

Hakem oynanmamış süre olarak 3 dakikayı işaret etti.

Dakika 45+1: Malatya atağında Fofana soldan topla buluştu, ortaladığı top savunmadan sekti ve kaleci Haydar'da kaldı.

İlk yarı 0-0 sona erdi.

Dakika 47 DİREKTEN DÖNDÜ: Bu dakikada Yeni Malatyaspor üst üste inanılmaz pozisyonlarda golü bulamadı. Gökhan Töre'nin pasıyla cezasahasında topla buluşan Kajartansson vurdu, Haydar'dan döndü. Topu önünde bulan Umut Bulut'un vuruşunda top bu kez üst direğe çarpıp döndü, defans oyuncusu Morais tehlikeyi kornerle savuşturdu.

Dakika 49: Gaziantep atağında Muhammet'in direk dibine doğru attığı şutta Farnolle topa müdahale ederek, gole izin vermedi.

Dakika 53: Bu dakikada Gaziantep tehlikeli geldi. Cezasahasına giren Muhammet, topu rakibinden kurtardıktan sonra şutunu attı, ancak çerçeveyi tutturamadı.

Dakika 55: Malatya atağında Hafez ortaladı, araya giren Kana Biyik kalecisine topu kazandırdı.

Dakika 57: Cezasahası dışında topla buluşan Maxsim sert vurdu, Farnolle güçlükle engelledi.

Dakika 63: Kenan Özer, Malatya cezasahasının önünde Murat Yıldırım'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Konuk takım, serbest atış kazandı.

Dakika 64 GOL: Konuk takım öne geçti. Serbest atışı Djilobodji kullandı. Bu futbolcunun sert vuruşunda barajı geçen top ağlarla buluştu:0-1

Dakika 65: Golden sonra hareketlenen Gaziantep ekibi bir kez daha gol fırsatı yakaladı. Defansın hatasıyla, Furkan'ın pasında topla buluşan Muhammet Farnolle ile karşı karşıya iken vurdu. Farnolle gole izin vermedi.

Dakika 66: Kontraatak geliştiren Yeni Malatyaspor'da Youssouf Ndayishimiye'nin pasıyla topla buluşan Kjartansson'un 6 pastaki vuruşunda top dışarı gitti.

Dakika 69: Malatya atağı kornerle sonuçlandı. Gökhan Töre'nin kullandığı atıştan gelen topa Mina vuramadı.

Dakika 73: Gökhan Töre, rakip cezasahasının önünden vuruşunu yaptı, savunma tehlikeyi önledi.

Dakika 76: Malatya atağı ofsaytla kesildi. Ofsayttaki futbolcu Kjartansson.

Dakika 79: Malatya atağında Erkan Kaş, Murat Yıldırım'a pas çıkardı, ancak araya giren Kubilay Aktaş atağı kesti.

Dakika 80 GOL-OFSAYT: Yeni Malatya atağında Gökhan Töre'nin pasıyla buluşan Umut Bulut, topu boş kaleye gönderdi. Ancak yardımcı hakem bu pozisyoa ofsayt bayrağını kaldırdı ve Yeni Malatya'nın ağlarla buluşan 3. topu da ofsayt gerekçesiyle sayılmadı.

Dakika 87: Gaziantep atağında Muğdat Çelik savunmanın arkasına sarktı. Araya giren Donald, tehlikeyi kornerle önledi.

4. hakem oynanmamış süre olarak 3 dakikayı işaret etti.

Sonraki dakikalarda skor değişmedi ve rakibine 1-0 mağlup olan Yeni Malatyaspor'un 3 yıllık süper lig hikayesi son buldu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

91 yorum yapılmış

  • malatyalı (3 yıl önce)
    adı malatyaspor olabilir lakin takımlar şahıs malları gibidir.buradaki ince nokta karı kendileri zararı millet öder.tarih tekerrür etti yeni malatyaspor ismide tarihe gömülür.isim önerim eskimalatyaspor olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cavit44 (3 yıl önce)
    Adamlar haklı beyler dagılın malatyayı layık görmüyorlar Hepberaber düşürdüler büyüklerimiz emeginize Saglık
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    Adalet yerini buldu.Bu yönetime, bu takıma TFF 1. Lig bile çok.Şansla çıktığımız süperlige hakederek veda ettik.Bundan sonra Efsane Malatyasporumuz un yanına kadar gideceğiz
    0
    0
    Yanıtla
  • reel (3 yıl önce)
    Malatyalilarin sevdasini ve tek eğlence kaynağını b ecerdiler.O kadar da beceriksiz degiller
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Eğer bu şehri yönetenler bu Adil Gevrek denen çapsız adamdan hesap sormazlarsa onlar da bunun ortağıdır. Ha bu arada bir divan kurulu başkanı vardı nerede bir seçim olsa aday olan neredeyse gidip sınıf başkanlığına aday olacak kişi rahmetli Hamit fendoğlunun ölümü Sonrası belediye başkanı olan zat sen de bu yapılanın ortağısın eğer hesap sorulmaz ise bu Adil Gevrek bu şehrin hakkı haram olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (3 yıl önce)
    Geçen hafta içinde yorumda yazmıştım ben. Ankaragücünde deplasmanda Denizli’yi yenecek onur var, bizimkilerde kendi evinde Antebi yenecek onur malesef yok diye. Keşke haksız çıksaydım
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (3 yıl önce)
    Gilermenin ahı tutu. İkici yarı Takım futbolu unuttu. Sadece futbol mu? Malatya'nın kaderi bu Tek kelime Yazık oldu. Böyle saça böyle tarak Hey Malatya artık gözlerini aç Geçmişi ve düşmeyi hiç unutmayarak... Bir ders çıkar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Guilhirme'nin ne hakkı varmış? Asıl Malatya'nın ahi tutacak hem Trabzon'a hemde Guilhirme'ye... zaten tuttu sayilir. Bu Trabzon ömründe inşallah şampiyonluk goremez
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne şampiyonluğu inşallah Trabzon küme düşer
    0
    0
    Yanıtla
  • trabzonu severdim.ama gilerme olayindan sonra dunya uzerinde en nefret ettigim takim
    0
    0
    Yanıtla
  • Musti (3 yıl önce)
    Saygidegmez siyasiler, (Fendoğlu ve Ağbaba hariç)ve Adil elinize sağlık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Safak (3 yıl önce)
    Çok şükür zulüm son buldu. Film bitti
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıdvan (3 yıl önce)
    Selahattin Gürkana soruyorum yüzbinlerce hemşehriniz acı içinde kıvranırken siz neredesiniz? Sabah olmuş gözümüze uyku girmiyor. Oğlum Belçikada, arıyorum çocuk konuşamıyor. Bu şehir bunu hakedecek ne yaptı? Siz hani şehrül emindiniz. Şehrül emin şehrinin ortak paydasına sahip.çıkmaz mı? Vekiller nerede? Birbirleriyle uğraşmaktan Malatyaya zaman ayıramayan vekiller rahat uyudular mı? Kahroluyoruz duyan var mı????? Tek bir satır açıklama yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynı tas aynı hamam hocam giden de gelen de aynı onların en iyi bildikleri şey ceplerini doldurmak onun için futbolu araya sokup hiç rahatsız etmeyin!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan (3 yıl önce)
    Tabi bu düşmeyi ben ne oyuncuya yazarım nede teknik adama tek suçlu adil gevrek dir adam takımı düşürmek için elinden geleni yaptı iyi olan herkesi bir bir gönderdi tebrik etmek lazım oda bir marifetir herkes beceremedim. .
    0
    0
    Yanıtla
  • Benhur (3 yıl önce)
    Takımın yarısının sözleşmesi bitiyor, 1 ayda yeni takım kurulsa başarılı olur mu, zor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    O sahada inekler otlasin yılda 20 maç için hiç olmaz yere stat yaptılar maça gitmek gelmek park yeri bulmak maça gittiniz oturup bir çay içecek zaman gecirecek bir yer yok yesillik oturacak bir bank bile yok teşekkürler başkan teşekkürler Ali ravci teşekkürler hikmet hoca teşekkürler futbolcular teşekkürler bu ilin siyasileri teşekkürler belediye başkanı teşekkürler divan kurulu bizi bu çileden kurtardiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    İlk devre 24 puan topluyorsun ikinci yarı 17 maç var bu maçların 9 tanesi evinde 17 maçta 4 maç kazansan 12 puan eder 24 artı 12 toplam 36 puan eder ligde kalıyorsun sen ne yapıyorsun ilk yarı kayseriyi düşüren hikmet hocaya ve golcüsü umuta umut bagliyorsun takımda para eden kim varsa satıyorsun paralar nerde herhalde fareler yedi takıma hoca getiriyorsun kendini hoca gören Ali ravciyi orda tutuyorsun Erol hoca ve sergen niye gittiler biliyor musun Sergen hoca olsaydı bu kadroyla bile 40 puanın üzerinde olurduk hoca getirdin her gün bir yerde bal kaymak kahvaltı gezileri yaptınız Allah rızası için bir televizyona çık gerçekleri gelir ve giderleri Malatya kamuoyuna acikla bu ilden özür dile hiç olmazsa bunu yap bu şehrin gerçekleri bilmesi gerekir hiç bir takımın oyuncuları 17 maç sahada yürüyerek mücadele etmeyerek bir takımı dusuremezler Denizli konya ve Rize bu oyunu ne güzel oynadılar bize değilde agucune ve Kayseri'ye gerçekten yazık oldu halbuki düşmesi gereken yukarıdaki 3 takımdan ikisi idi ama maalesef futbol sadece sahada oynanmıyor bunun birde saha dışı hatır gönül ve hakem faktörleri var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Apricot (3 yıl önce)
    Bu sonuc malumun ilanidir persembenin gelisi carsambadan belli olur yazik oldu Malatyamiza bir takim dusunun ilkvyari 24 puan ikinci yari 8 puan almis ilk yari 32 gol ikinciyari 12 gol atmis nasil basarabildiniz universite tez konusu olur Bu ligi küçümsediniz nasil olsa dusmeyiz dediniz sergeni jahovici gilerhemeyi bifomayi gonderdiniz eserinizle gurur duyabilirsiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • 4444-0000 (3 yıl önce)
    Bu yorumları keşke okusalar nekadarkalitesiz olduklarını görseler defolup Malatya’yı terk edin adil Hikmet ve talebeleri. arkadaşlar bu işe siyasetçiler karışmaz çünkü seçim yok Malatyalı yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (3 yıl önce)
    Bu yönetimle ligde kalması mucizeydi. Sorgulanması gereken budur. Neden düştüğü değil nasıl ligde kaldığını merak ediyorum. Vizyonsuz yöneticiler Malatya'nın her anlamda kaderi olmuş. Neyse, çalışsınlar da 2. ligde kalsınlar bari yoksa ordan bile düşerler. Ha bu arada, Malatya'nın goca stadını da piknik alanı yapsınlar, bir işe yaramış olur, çardak kiralasınlar. Son olarak, şeffaf finans raporu yayınlıyor muydu takım?
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar (3 yıl önce)
    3 golde ofsayt he pehh vaybe helal olsun hakemler pozisyonu iyi suzmus
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Tebrikler ankaragücü yenerse çaykur yenilirse biz sahamızda yeneriz dediniz istediğimiz oldu ama ona rağmen ısrarla küme düştünüz yazıklar olsun sizlere aldığım kombine parası haram olsun sırıtın şimdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Bizler kadar üzülmüş olamasınız zannetmiyorun nesende ne gürkanda nede bazı milletvekillerinde o vıjdan yoktur dininiz imanınız para mevki ve reklam ama insanlık sizde ne gezer olan Malatya ya oldu sşz rahat yatın biz üzülürüz sşxin yerinize
    0
    0
    Yanıtla
  • Fth (3 yıl önce)
    Adil gevreeekk Sergen gibi bi hocayı yolladın adam beşiktaşı uçurdu adil gevreekkk
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Adil çık ne varsa erkekce anlat kım çaldı kim arkadan vurdu kim komplu kurdu yoksa tek senmi yaptın saklanmakla olmaz Malatya lı herşeyi bilsin bu takım milyonda bir kğme düşerdi herkes biliyor erkek olun
    0
    0
    Yanıtla
  • kayisikentli (3 yıl önce)
    Adil bey neredesin çık iki kelamda sen anlat bir basın açıklaması yap emeğin geçmiştir teşekkür edelim ama bu sezonun ya başında yada ortasında bırakacaktn İstanbul da yöneten beyler neyiniz vardı biz kırk kardeşiz kırkımızda birbirimizi iyi tanırız bakın şimdi Malatya spor hayrına neleriniz oldu zaten bizim siyasetçiler partisi önemli değil tek bildiğiniz şey iyi reklam yapmak şunu yaptık bunu yaptık Allah aşkına ne yaptınız elimizde bir futbol takımı vardı ona bile sahip çıkarmadınız aklınıza gelemiyecek para mevki sahibi oldunuz bizlerden daha çok milliyetçimisiniz yazık her türlü kaybeden Malatya ve Malatyayılar oldu eserinizle gurur duyun inşallah vicdanlarınız rahat uyursunuz ne diyeyim kendimi üzmeye değmez sizleri Allah'a havale ediyorum ve sizlere dolaylı da olsa hakkım olduğunu düşünüyorum ve helal etmiyorum yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Hope (3 yıl önce)
    Emeği geçen herkesin Allah belasını versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Amin inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (3 yıl önce)
    Değerli arkadaşlar bu çapsızlar için üzülmeyin. Yeter ki siz sağ olun adamlar düşmek ve düşürmek için sanki elbirliği yapmış başka açıklaması var mı? denizli yenilecek sen burada Erkan kaşla maç almaya çalışacan anladınız mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet ekmekçi (3 yıl önce)
    Başımızda milletin ve Malatya’nın vekilleri siz ne iş yaparsınız sizi ne için seçtik ey belediye başkanı ey muhalif milletvekili sen neden isyan edip uyuyanları uyandırmadın olmaz böyle sayın vekillerim siz böylemi sahiplik ediyorsunuz hemşehrilerinize nasip olursa bu günü unutmaz Malatyalı cumhurbaşkanım yörenize ilgi ve alakanızı değerlendirir inşallah topunuza siz nasıl duyarlı davrandıysanız aynı şekilde davranır sizler bu şehrin vekilleri olarak bu netice sizin eseriniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (3 yıl önce)
    kendi kendimi bu takim belediyenin takimiydi zaten malatyasporum onceden düşmüş bu derin aciyi yaşamiştım diye kendimi teselli ediyorum..bacağına sıkmak tabirı Malatya da derinden yazildı,,uykudan uyanamayan belbaşkanı ve vekillerin cogu rahat olun şehrimizin bir derdi bitti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Herşeyin hesabını sormak lazım dikkat edin bunlarda kaçaçak 10 yıl evvelde aynısı oldu parayı alıp kaçaçaklar takım borçtan bataçak
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (3 yıl önce)
    Yensekte düşüyorduk, rize denizli ve malatya üçlü averaja göre sıralanacak ve düşecektik. Denizli ile ikili averaja kalmadığımız her sonuçta düşüyorduk.
    0
    0
    Yanıtla
  • Baran (3 yıl önce)
    Gecen sene tamda bu zamanlar o stadyum da avrupa maçı oynayan takım sezon sonu aynı stadyum da küme düştü..Aklı olan birisi bu durumun bi izahını yapsın..hikmet tanrıverdi,haşim karadağ,ilhan kavuk,mehmet emin katipoğlu,adil gevrek,...gelen gideni arattı..Yazıklar olsun hepinize..9 yaşındaki oğlumun vebali boynunuza olsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • can (3 yıl önce)
    yazik gercekten cok yazik. biri adil biri hikmet.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp Tunga (3 yıl önce)
    Kel Başa, Şimşir tarak. Böyle başa, böyle traş. Taraftar gördü, bas nas bağırdı. Düşüyoruz, Dedi... Aldıran olmadı... Cümle Alem ,Bir Kukla Başkana Mecbur Bırakıldı... Yürekli bir yorumcu Suçlu olarak çok bilmiş, Divan başkanı Naci ŞAVATA'yı mesul gösterdi. O yorumcunun gözlerinden öpüyorum. Kıymetli Malatyalı kardeşlerim kahretmeyin. Ben bu akşam üstelik kendi evindeki son maçında yenilerek küme düşürülen Yeni Malatyaspora inanın gram üzülmedim... Malatya halkına ikinci yarıyı ve pandemi sonrasını zehir edenler sayesinde zaten her hafta sonumuz ayrı bir dert yumağı olmuştu. İşkence son buldu. Artık hafta sonları üzülmeyeceğiz. Yalanları dinlemeyeceğiz. Doğruluktan uzak olanları görmeyeceğiz. Ben, kukla başkandan bahsetmeyeceğim. o, kendisine verilen yıkım vazifesini yerine getirdi. Rahmetli Hamidodan (Başkan Hamit Fendoğlu) beri Bu şehre musallat olan vizyonu sıfır, Divan Başkanı ( Kimler ve nasıl seçmişse) kenara çekilmedikçe Bu şehir halkı daha çok ağlar.... Garip olan, Halk bunu fark ediyor da, Şehrin adı sanı belli ileri gelenleri niye görmüyor... Asıl cevaplanması gereken soru bu...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Bizim Malatya halkı bunu haketmedi ne yazıkki yöneticilerimiz başkan belediye başkanı ve bazı milletvekilleri odun desem oduna ayıp olur insan kendi nefsine çekerse burdan nemalanırsa sonu budur onlar küme düştü herkes kimin ne olduğunu iyi biliyor yazıklar olsun onlara
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (3 yıl önce)
    Kaç kere yazıp sildim söylenecek o kadar çok şey varki dedimki değmez,çünkü iki gün sonra eski tas eski hamam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Baran (3 yıl önce)
    Bir şehrin kaderiyle oynadınız..Hayallerini çaldınız..Allah sizi bildiği gibi yapsın..Daha ne diyeyim..
    0
    0
    Yanıtla
  • Sami (3 yıl önce)
    3 takim dusecekti. Biri Malatya ya nasip oldu. Diger dusen takimlarin şehri, taraftari, sevenleri yokmu? Teknik direktorleri ve futbolculari gonderenler bu sonuctan sorumludur. TFF 1. Ligin insallah kiymeti bilinir, enerji biriktirilir ve yerli futbolcu sayisi artirilir. Onemli olan guzel, durust ve kaliteli oyundur.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (3 yıl önce)
    Galibiyet aldık düştük desek fazla üzülmezdim..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Kılavuzu "KARGA" olanın burnu şeyden kurtulmaz! Yazık oldu Malatya'ya ve Malatya sevdalısı yiğit insanlarına. Çok şey yazmak isterim ama yazsam ne değişecek ki..? Malatya'nın, Malatyalının ve Malatyasporun hayalleri ve parası çalınmıştır. Hem de göstere göstere çaldılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (3 yıl önce)
    eğer ligde düşme kalkarsa 40 yıllık malatyaspor taraftarı olarak üzülürüm. biz şehir olarak süperliği hak etmiyoruz. taraftar olarak. hak etmiyoruz. yönetim olarak hak etmiyoruz. vizyonu ve diksiyonu olmayan yönetim.var çünkü.. ve malatya il yöneticileri olarak süperliği hak etmiyoruz. düşmemize üzülmedim. 17. haftadır bağıra bağıra küme düşeceğimiz belliydi. kim önlem aldı. kimse demekki bu takımın düşmesini isteyen insanlar var
    0
    0
    Yanıtla
  • BA Berlin (3 yıl önce)
    Hikmet Hoca sen gel Berline Maclarda Simit Sat senin bu isten anlarsin ,Cok yazik yaktiniz Malatya yi Murt ayakta duramiyor Geo faul yapiyor Hoca( simitci Hikmet) Önlem almiyor ,
    0
    0
    Yanıtla
  • Cavit44 (3 yıl önce)
    Ali ravcı adil gevrek ve malatyalı özellikle akpartili Siyasiler zaten şehre bi faydanız elinize saglık mutlusunuzdur elbirligiyle düşürdünüz takımı adil Adamılsaydı türkiyenin en iyi hocası erol bulutu Göndermezdi adam resmen takımı bitirdi uçurumdan aşagı attınız elinize saglık terkedin malatyayı faydanız yok Zarar vermek için yarış içindesiniz malatyaya
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Yazıklar olsun...... koyun bile güdemeyen adama koca kulubu birakirsaniz ve onun uzerinden iş cevirirseniz,Malatyanın menfaatlerini,kendi menfaatlerinin altina alan haset Malatyanin yillardır icine dinamit koyan sozde Malatyaliları kulub etrafında hala tutarsanız,ve taraftar olarak da guruplasır sidik yarişina girerseniz kumeye düşürürsunuz,Yazıklar olsun hepinize eserinizle mutlumusunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Genel kurulu toplarlar yönetimi aklarlar kimse hesap vermez bu borçla transfer bile yapamayız belki 1.ligde sahaya 11 cikaramayiz biz o günleri gördük kulüpte çorba kaynamaz deplasmana bırakın uçakla gitmeyi kulüp otobüsünün yakıtı olmadığı için gidemeyiz onun için malatyam bırakın bu kulübü kapansın .
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (3 yıl önce)
    Kulübü kapısına kilit vurun anahtarı da barajın en derin yerine atın .millet işine gücüne baksın ekmeğinin peşine düşsün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen hafta sonları üzülmek yok sabaha kadar üzüntüden uyuyamamak yok şehir mezarlığında bugün cenaze namazını kılsaydınız tam olurdu aylardır ömrümüzü yediniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Fevzi (3 yıl önce)
    Selahattin Başkan da gitsin iflas etmiş insan icine çıkacak.hali olmayan adamlaeı kulüp başkani yapmak icin uğraşasursun. Yazık çok yazık. Takım küme düşüyor. Canımız yanıyor Gurkan çıkmış Ordu sahilleeinden poz verip twit atıyor. Yeni Malatya Sporun bu hale gelmesinin.en büyük aebepleeinden biri Selahattin Gürkandır. Takına sahip çıkmadı. Destek vermedi. Dolayısıyla yönetime hesap sormaya da cesaret edemedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökgöz (3 yıl önce)Fevzi isimli kullanıcı yorumuna
    Başkanın deyimiyle cumhuriyet tarihinde bir ilk 24 puan toplayıp lig 8. Olan takımı küme düşürmeyi becerdik
    0
    0
    Yanıtla
  • Aşağışeherli (3 yıl önce)Gökgöz isimli kullanıcı yorumuna
    Gardaş ne gözel yazmış gürkan türkiye de gerçekten bir ilki başardı ilk yarı 24 puanı olan takım türkiye de ilk olarak düştü Ne güldüm garnım yırtıldı Gevrek maraba asıl suçlu belediye başkanı ve siyasilerdir Ama üzülmeyin sizde bu balık hafızası olduktan sonra çabuk unutursunuz Bizim malatya da bir söz vardır Yağmur yağarsa yarıklar tutulur her şey unutulur Üzülmeye değmez bu şehir Özal dan sonra zaten öldü
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Yazıklar olsun...... koyun bile güdemeyen adamlara koca kulubu birakirsaniz ve onun uzerinden iş cevirirseniz,Malatyanın menfaatlerini,kendi menfaatlerinin altina alan haset Malatyanin yillardır icine dinamit koyan sozde Malatyaliları kulub etrafında hala tutarsanız,ve taraftar olarak da guruplasır sidik yarişina girerseniz kumeye düşürürsunuz,Yazıklar olsun hepinize eserinizle mutlumusunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrullah kaplam (3 yıl önce)
    Hiç suçlu aramayın tek suçlu ali ravcı çıksın adam gibi takımı nasıl küme düşürdüğünü anlatsın Erol hocayı Sergen hocayı nasıl gönderdiğini anlatsın kendisi fotbol oynamış ya onun havasıyla kasvetiyle yedi bitirdi Malatya’yı yeter git adamsan bırakır gidersin adam kene gibi yapışmış öldürmeden gitmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali Baydemir (3 yıl önce)Emrullah kaplam isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen Ali Ravcı Hakkında hiç olumlu yazmadım çünkü yanlış transferler giden hocalar ne hikmetse Ravcı bey yerinde takım üst sıralarda ikende Ravcı ya kimse ses etmedi sonuç ortada Süper Lig takımı Gevrek ve elemanı Ravcı ya İki üç gömlek büyük gelir
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Bu takım düşmedi göz göre göre başkan teknik adam oyuncular divan siyasiler belediye başkanı tarafından düşürüldü dusurulmek önemli değil birde borç bataginin içinde borç olmasa düştük geri çıkarız şimdi ise borç batağındayiz ver elini amatör lige.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (3 yıl önce)
    Kimse sadece Adil gevrek demesin, bu rezaletin daha büyük sorumluları var. Kimler mi, pek değerli Divan kurulu başkanı Naci savata, başta Ahmet cakir olmak üzere iktidar partisi vekilleri, belediye başkanı Gürkan, adında sırf Malatya var diye sahiplendiği bir proje takım esasında başka amaçlara, belki de siyasetin finansmanına hizmet eden bir kurulmustu, belli ki operasyon tamamlandı ve fiş çekildi, cümleten geçmiş ola...
    0
    0
    Yanıtla
  • . Mehmet (3 yıl önce)
    Artık bu 10 yıl bekleriz o değil de biz Malatya i daha süper lig gorumuyum Zor
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (3 yıl önce)
    Şavata, adil gevrek, ali ravcı, başka suçlu vs aramayın takım düşmesinin sebebi, şavata başkan adayları çıkınca tüzük dedi bilmem ne dedi aday ettirmedi kimseyi, adil gevrek nerde beleş ruhsuz topçu var aldı ve elindeki iyi adamları sattı, sezon sonuna kadar bile bekleyemedi, sattıklarından gelen para noldu yine yanıt yok, ali ravcı antrenör olmak istiyodu yapmadılar kemal özdeşi getirdiler bıraktı malatyayı gizli küstü. Geçmişten zor durumdan getirebilirsin helal olsun ama sonra zora düşünce gitmeyi bilmelisin tabi nefsin değil Malatyaspor ise önemli olan.... Vesselam..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Yensek yine düşüyorsun Denizli Rize ve biz 35 puan olurduk üçlü aaverajla biz duserdik tek şansımız Rize puan alsaydı bizde yensek ikili avarajla Denizli düşerdi mübarek takım sondaki takımlardan puan alamamiski zaten ligde kalmayı da haketmedik diyorum bundan sonra Diyarbakır Urfa mersin Karabük ordu Eskişehir bizim efsane gibi oluruz bu ilde futbol bitmiştir bir il aynı hatayi iki sefer yaparmi biz yaptık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Sevdalısı (3 yıl önce)
    YARALI Ruhsuz insanlar Malatya yı küme düşürdüler. İl dışında yaşayan biri olarak şehrimin takımını sürekli takip eder gurur duyardım. İkinci yarı şoklar başladı. Erol hoca gibi başarılı birinin gönderilmesi ile düşüş geldi. Dikiş tutmadı. Olumsuz söylemler başladı ve sonuç hüsran.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ziya (3 yıl önce)
    17 haftadır her hafta takımda sıkıntılar su yüzüne çıkınca bunu gündeme getirenlere anında cevap yazan yalakalar artık kına yakabilirsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Pandemi sonrası evinde Kasımpaşa ya Beşiktaş'a Antep e yenil gençlerle berabere kal ondan sonrada ben ligde kalacağım de adil gevrek seni tebrik ediyoruz bu başarıyı senden başka kimse gösteremez sana ses çıkarmayan siyasilere belediye başkanlarına ve divan kurulunada teşekkür ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Maç berabere iken hücum oyuncusunu çıkarıp defans oyuncusunu al.yenik duruma düştük yine hücum oyuncusunu çıkarıp defansa yiğithanı oyuna al.böyle bir kepazelik hayatımda görmedim.adeta hikmet karaman kasıtlı yaptı.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    hiç bu kadar onursuz ve gurursuz düşmemiştik. sebep olanların allah belasını versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Taraftar (3 yıl önce)
    Helvacı dedik adam geldi takımı Süper Lige çıkardı. Gürkan naptı, takıma sahip çıkmadı. Kendi reklamı için harcadığının yarısını kulube vermedi. Verha hikâye okudu. Adil Gevrekten hesap sormadı. Taraftarın sesi olamadı. Takımı bu hale getirenlere hakkimi helal etmiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (3 yıl önce)
    Kardeşim Ankaragücü Kayseri düştü ama onurlu bir mücadele verdiler bizim takım mücadele bile etmedi bu gece beceriksiz başkanı turistik gezi meraklısı hocayı ve ruhsuz oyuncuları bilet paraları benden derhal uçakla gönderin.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    Yazıklar olsun a. gücü denizliyi 1-0 yendi, bugün yensek kurtarmıştık.
    0
    0
    Yanıtla
  • . Mehmet (3 yıl önce)
    Arkadaş Antep belediye si olsun Erzurum belediyesi olsun. Adamlar takımların başına vizyon sahibi insanları getirmişler. Biz ise getirdiği mız adama bak konuşmasını biliyor başkan yapmışız
    0
    0
    Yanıtla
  • new malatya (3 yıl önce)
    Şansa bak ve yine son maçta Antep bizi 1-0 yendi yine Denizli berabere kaldı yine Malatya küme düştü 10 yıl aradan sonra vay be!
    0
    0
    Yanıtla
  • Önder (3 yıl önce)
    Ligin 10. haftası takım 3. Sırada, 34. hafta 17. Sırada Başarıdan dolayı Adil Gevrek heykeli dikilmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil sen git Gevrek Gevrek simit sat. Sen kim başkanlık kim. Helal olsun Ankaragücü ne helal olsun Kayseri spora onurluca mücadale ettiler. Malatya halkını üzen futbolcu, başkan, yöneticiler azıcık onurunuz varsa şehri terkedin
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    1990 yılında düştük 11 yıl sonra 2001 yılında zar zor çıktık, 2006 yılında düştük, zar zor, şansla 11 yıl sonra 2017 yılında çıktık. 2020 yılında düştük, 11 yıl sonra 2031 yılında belki yine çıkarız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Hayaller bitti şimdide düşme kalkacak diye insanları uyutun hayallerle yaşamaya devam Malatyam şu gerçeği bil kulübün 80 trilyon borcu olduğu söyleniyor bu borçla oyuncular TFF ye gider transfer yasağı alırız gelirlere temlik konur ve kulüp hızla amatöre gider bu kulüp le uğraşmayin kapansın hedef Yeşilyurt belediye 10 yıl sonra lige çıkarın İstanbul'a gidin ve bir Tanrıverdi veya adil gevrek daha bulun başkan yapın.
    0
    0
    Yanıtla
  • HasMalatyalı (3 yıl önce)
    Düşünsene son iki maçı alıp ligde kalacaksın... Bunu idrak eden yönetim ve futbolcular lazımdı bize..
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (3 yıl önce)
    Takım düştü adil gevrek sevicileri yalakaları kına yaksınlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    İşte murat yıldırım farkı işte umut bulut tüm şehir alkışlıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulkadir (3 yıl önce)
    Yar sağlayın lüle lüle. Derlerdi eskiden. Yani hadi bize güle güle
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (3 yıl önce)
    Artik 5 yil sonrami 10 yil sonrami olur super lig de gorusmek uzere esen kalin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (3 yıl önce)
    Ankaragücü’nün Denizlispor’u yenme olasılığı, Malatya’nın Gaziantep’i yenme olasılığından çok yüksek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben dedim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)Ömer isimli kullanıcı yorumuna
    Ömer bey çok doğru ligden düşen agucu onuruyla mücadele etti denizliyi yendi bizdeki ruhsuzlar ne yaptı tam dediğiniz gibi yenildi.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (3 yıl önce)Ömer isimli kullanıcı yorumuna
    helal olsun bu kadarını inanın ben asla tahmin edemezdim. Tebrikler dostum
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Başkan hoca ve bütün futbolcuları derhal bu gece uçakla bu ilden gönderiniz bu başkana mutlaka hesap sorunuz bu ruhsuzlardan gelecek yıl bir kişi bu takımda oynarsa Malatyalilardan ricam hiç bir maça gitmemeleri diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • yandaş (3 yıl önce)
    adil gevrek utanma duygun varsa borçsuz bir hale getirip istifa et
    0
    0
    Yanıtla
  • reel (3 yıl önce)
    Malatya haber ,boşverin emeginize kaleminize yazık,sadece maç sonu skoru yazın.Bu takım malatyaspor değil gevrekspor adam babasının çiftliği gibi takım yönetiyor.Yaptığınız habere değmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Dursun yiğit (3 yıl önce)
    ha gayret fener gol attı. rizeye. ruhunuzu teslim etmeyin mucize gerçek olsun. ata yurdu bişkekten selam
    0
    0
    Yanıtla
  • Fener in yenmesi malatya nin yararına mi sanıyorsun? Malatya nin tek kurtuluşu, 1_ Malatya yenecek 2_ Denizli yenilecek 3- Rize fenerden puan alacak 4_ Kayseri puan kaybedecek. Bu 4 şart olduğunda kurtuluyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Murat yıldırım ve Ahmet ıldız bu ikili muhteşem üstüne umut bulut gerçekten mucize bir takımız aynı selamsız bandosu gibi yazık oldu bu şehre...
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Ruhsuzlar sahada keşke u 21 takımı sahaya çıksaydı şu kadronun sahada olmasına çok üzüldüm bir gün Darende gorevliyim 15 km uzaklıktaki bir köye maça gittik ve beş sıfır yenildik maç bitti baktık bizi getiren minibüs boş gidiyor biz 15 km yürüyerek köye geldik minibüs sürücüsü ben gol atamayan takımı aracıma alamazdim demişti keşke bizimkilerde rizeden Malatya'ya gelmesiydi yanlış anlaşılmasın bir takım düşebilir bunlar sporda olağandır ama mücadele etmeden bile bilede düşme olamaz.
    0
    0
    Yanıtla