SON DAKİKA
SON DEPREMLER

PKK Saldırısında Baba- Kız Şehit

PKK Saldırısında Baba- Kız Şehit
A- A+ PAYLAŞ

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde, PKK'lı teröristlerin  gece yarısı emniyet amirliği, emniyet lojmanlarına bomba yüklü kamyonet, roketatar ve otomatik silahlarla saldırısı sonucu şehit olan polis memuru Mehmet Şenol Çiftçi'nin baba ocağına ateş düştü.

6 yıllık polis olan Mehmet Şenol Çiftçi’nin Antakya ilçesine bağlı Açıkdere Mahallesi'nde yaşayan ailesine acı haberi emniyet yetkilileri bildirdi.

9 çocuklarından biri olan oğullarının ve torunlarının şehit haberiyle yıkılan anne Mevlüde Çiftçi (55) ve baba Ali İhsan Çiftçi’ye (58) sağlık ekipleri tarafından sakinleştirici verildi.

Şehit haberini alan Çiftçi ailesinin evine Türk bayrağı asıldı.

Bu arada, saldırıda şehit polisin 4 yaşındaki kızı Mevlüde İrem de hayatını kaybetmişti. Şehidin ağır yaralanan eşi İpek Çiftçi’nin ise yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

iha

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız