SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Babası İle Kız Kardeşini Bıçakladı

Babası İle Kız Kardeşini Bıçakladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir şahıs tartıştığı babası ile kız kardeşini bıçakla yaraladı.

Olay, gece 23.00 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Şehit Fevzi Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Sayfiye sokakta ailesiyle birlikte yaşayan B.G. ile oğlu M.G. arasında maddi sıkıntılar nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olaya diğer aile üyeleri de dahil olurken, M.G.’nin bıçak darbelerine maruz kalan baba sol, kızı M.G. ise sağ koluna aldıkları bıçak darbeleri sonucu yaralandı.

B.G. kendi imkanlarıyla gittiği Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, kızı M.G. ise daha sonra sağlık ekiplerince aynı hastaneye kaldırıldı.

İhbar üzerine olay yerine polis ekiplerin sevk edildiği olayda şüpheli M.G. suç aletiyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Hastanede tedavileri süren baba kızın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Malatya (1 yıl önce)
    İş yok para yok hayat pahalı ,devletin sosyal yardımları,insanlarımızın yardımlaşma ve paylaşma geleneği kültürü olmasa ne yapacağız diye düşünüyorum.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (1 yıl önce)Malatya isimli kullanıcı yorumuna
    Iş yok para yok ama alkol ve yasaklı made bir şekilde bulunuyor her yoksul her parası olmayan babasını kardeşini bıçaklasa dünyada insan kalmaz çay şeker gaz bulamazdık bu olay yoklukla alakası yok yasaklı madde ve alkol beyini öldürüyor
    %65
    %35
    Yanıtla