SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Babası Tarafından Odasında Ölü Bulundu

Babası Tarafından Odasında Ölü Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 28 yaşındaki bir genci babası odasında silahla başından vurulmuş halde buldu.

Olay, öğle saatlerinde Yeşilyurt ilçesine bağlı Özal Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, ailesiyle birlikte yaşayan Ali Rıza Karademir'i (28) babası Ş.K. odasında çene altında tüfekle vurulmuş halde buldu. 

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edilirken, sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde gencin hayatını kaybettiğini belirledi.

Ali Rıza Karademir'in cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Gözlemci (2 yıl önce)
    Malatya metanfetamin maddesinin kullanımı arttı bu madde yüzünden bu tarz vakalar arttı emniyet farklı bir tarzda operasyonlarını sürdürse satıcıları yakaladıktan sonra üst kademeleri öğrenip komple temizlese daha iyi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • öneri (2 yıl önce)
    Allah’ım annesine, abilerine sabır ver. Cinnet bu demek.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.Bu tarz vakalarda büyük bir artış var.Toplum olarak bir buhran geçiriyoruz,gençlerimizde daha büyük bir buhran da,gelecek kaygısı vs vs...Rabbim genç kardeşimize ve hepimize merhamet eylesin.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • 1650746027 (2 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun diyorum.genclerin umutvar olmalari için kamu ve belediyelere memur ve işçi alımlarında mülakata son verilmelidir kpss sınavı ile polis,asker,bekçi,öğretmen,kamuya memur ve işçi alımları yapılmalıdır,kamuda görevden yükselmeler ÖSYM sınavı ile olmalıdır,istisnai memur alımı kaldirilmalidir.
    %100
    %0
    Yanıtla