SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Bahçelik Alanda Silahla Vuruldu

Bahçelik Alanda Silahla Vuruldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bahçelik alanda bir kişi tüfekle ateş açılması sonucu yaralandı. Yaralı şahıs kendisine ateş açanı görmediğini ileri sürdü.  Bu arada, Atatürk Anıtı civarında da bir kişiye ateş açıldığı, ancak şahsın yara almadığı öğrenildi.

BAHÇELİK ALANDA VURULDU

Olay, 20.30 sıralarında Eskimalatya Yolu üzerinde Hanımınçiftliği Mahallesinde meydana geldi. Bir kişinin silahla ateş açılması sonucunda yaralandığı ihbarı üzerine bölgeye giden polis ekipleri her iki dizinden de yaralanmış vaziyette olan Mecnun K. (32) adlı şahıs ile karşılaştı.  

Ambulans ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralı Mecnun K., bahçelik alan içindeki yoldan markete giderken silah sesi duyduğunu ve daha sonra yaralandığını fark ettiğini, ateş edeni görmediğini, hasmının olmadığını söyledi.

Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin belirlenmesi ve yakalanması için araştırma ve soruşturmasını sürdürüyor. 

ATATÜRK ANITI CİVARINDA..

Bu arada, 00.30 sıralarında da Atatürk Anıtı İsmet Paşa (Hürriyet) Parkı girişinde bir kişiye ateş açıldığı bildirildi.

Bir otomobilden ateş açılan şahsın yara almadığı belirtilirken, bir araçla olay yerinden kaçan ve kimlikleri belirlenen 2 kişinin arandığı öğrenildi.

EVE SİLAHLI SALDIRI..

Öte yandan, Pazar gecesi Yeşiltepe Atatürk Mahallesi'nde bir eve silahlı saldırı yapıldığı bildirildi.

Ölen ya da yaralananın olmadığı olayın şüphelisi olan şahsın, 01.00 sıralarında bıçakla yaralanmış olarak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldiği, soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Atilla (1 yıl önce)
    Güzel malatyam ne ara bu hale geldi. İnsanlarının kalitesiyle meşhur şehrimiz şimdilerde asayişiyle nam salıyor. Kanımca dışardan gelen göçler sebebiyle KALİTEMİZ düştü
    0
    0
    Yanıtla
  • alp (1 yıl önce)
    Malatya hangi ara bu kadar suç işleme konusunda ilerledi. Sayın İl Devlet Yöneticileri denetimleri arttının lütfen.... Daha dün bir karakolün önünde silahlı saldırı haberini okudum ... Suç işlemede domino etkisimi oluyor ...
    %100
    %0
    Yanıtla