SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakan Albayrak Malatya'ya Geldi

0
Güncellendi - 2020-02-05 21:04:02
Bakan Albayrak Malatya'ya Geldi
A- A+ PAYLAŞ

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, akşam saatlerinde Malatya'ya geldi.

Elazığ'da incelemelerde bulunan bakan Albayrak, buradan uçakla Malatya'ya geçti. Havalimanında il yöneticileri tarafından karşılanan Berat Albayrak'ın, Orduzu Kireçtaşı bölgesinde depremden zarar gören vatandaşlarla görüşeceği, daha sonra Valiliğe gelerek buradaki bir toplantıya katılacağı bildirildi.

ELAZIĞ'DAKİ İNCELEMELERİ..

Bakanlar Berat Albayrak ve Murat Kurum, beraberlerinde Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık ve Zülfü Demirbağ ile Mustafa Paşa Mahallesi'nde enkaz kaldırma çalışmalarını yerinde izledi.

Esnafa başsağlığı dileyen, geçmiş olsun dileklerini ileten Albayrak ve Kurum, depremzedelerle görüştü, taleplerini dinledi.

Daha sonra Fethi Sekin Şehir Hastanesine geçen Albayrak ve Kurum, yaralıları ziyaret etti, durumları hakkında bilgi aldı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Nedim (4 yıl önce)
    Deprem bölgesindeki isrefa bak yazık o parıyı bir fakire vereydiniz 100 km ucakla seyehat etmek gercekten yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (4 yıl önce)
    gilermenin parasını getirmişmi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Recep Malatya (4 yıl önce)
    Bu ülke ERBAKAN'I COK ÖZLEDI.. Bir yanda 100 km'lik yolu uçakla gelen bakan, diğer yanda karış karış yeri geldiğinde yürüyerek giden genel başkan Fatih Erbakan.. Milli Görüş gömleği dar geldi birilerine. Ama o gömlek bize tam uydu. O gömlek bize devlet malını keyfi kullanmama terbiyesi verdi.. kararımız net. ERBAKAN...
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Malatya bayram ediyor olmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (4 yıl önce)
    Elazığ’dan Malatya’ya uçakla geçmek ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalıyım (4 yıl önce)Deniz isimli kullanıcı yorumuna
    Özel Uçak tır
    0
    0
    Yanıtla
  • Şaşkınlığım uçakla geçilebilmesinden değil geçilmesinden kaynaklıydı. Yine de teşekkür ederim..
    0
    0
    Yanıtla