SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakan Çarşı Gezdi, Yeni Camide Namaz Kıldı

Bakan Çarşı Gezdi, Yeni Camide Namaz Kıldı
A- A+ PAYLAŞ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Malatya Valisi Aydın Baruş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti.

Karaismailoğlu, kentteki temasları kapsamında Malatya Valiliğini ziyaret etti.

Vali Aydın Baruş ile görüşen Karaismailoğlu, daha sonra Büyükşehir Belediyesine geçerek Belediye Başkanı Gürkan'dan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Büyükşehir Belediyesi Şeref Defterini imzalayan Bakan Karaismailoğlu, Malatya’da önemli bir açılışı gerçekleştirmek için bulunduklarını belirterek, Kuzey Çevre Yolunun Malatya ulaşımına çok büyük bir katkı sunacağını, ayrıca Malatya’da ulaşım anlamında Malatya Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmalarla birlikte vatandaşların daha konforlu ve daha güvenli yollarda yolculuk edeceklerini söyledi. Ayrıca Bakan Karaismailoğlu, Başkan Gürkan’ın yaptığı çalışmaların takdire şayan olduğunu ifade ederek kendisine yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’da hayata geçen yatırımlar ve projeler hakkında Bakan Karaismailoğlu’na bir brifing verdi. Özellikle Malatya’da yaşanan kent içi trafiğini rahatlatmak amacıyla açılan alternatif yollar hakkında bilgiler veren Başkan Gürkan, Kuzey ve Güney Kuşak Yollarında yapılan son çalışmaları Bakan Karaismailoğlu’na anlattı.

Bakan Karaismailoğlu’nun ziyaretinden dolayı memnun olduklarını ifade eden Başkan Gürkan, Malatya için önemli bir gün olduğunu, Kuzey Çevre Yolunun 1.Etabının açılmasıyla birlikte Malatya’da önemli bir yatırımın daha hizmete alınacağını söyledi.

Malatya Büyükşehir Belediyesinin yol ve altyapı çalışmalarıyla ilgili Bakan Karaismailoğlu’na bilgiler veren Başkan Gürkan, göreve geldikten sonra açılan Anayurt Bulvarı başta olmak üzere, Danişmendgazi Bulvarı, Alper Tunga Bulvarı, Altınkayısı Bostantanbaşı yolu, Kuzey ve Güney Kuşak yollarında gelinen son durumu aktardı.

Öğle namazını onarımı yeni tamamlanan tarihi Yeni Cami'de kılan Bakan Karaismailoğlu, çevredeki esnafı ziyaret etti, sorunları dinleyip talepleri aldı.

Bakan Karaismailoğlu, kendisine ilgi gösteren vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

AKP VE MHP ZİYARETİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Malatya'da AKP ve MHP il başkanlıklarını ziyaret etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ilk olarak AKP İl Başkanlığını ziyaret etti. Bakan Karaismailoğlu’na ziyarette, AKP Milletvekilleri Öznur Çalık, Bülent Tüfenkci, Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, İl Başkanı İhsan Koca, il ve ilçe belediye başkanları ve partililer eşlik etti.

İl Başkanı İhsan Koca tarafından Bakan Karaismailoğlu’na kayısı hediye edildi. Sonra ise Bakan Karaismailoğlu, AKP İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları İl Koordinasyon toplantısına katıldı. Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.

Basına kapalı toplantının ardından Karaismailoğlu, MHP İl Başkanı Mesut Samanlı ve teşkilat üyelerini ziyaret etti.

Burada konuşan Karaismailoğlu, Malatya'nın kendileri için büyük önem taşıdığını, kentin yaşam kalitesini yükseltip insanların yaşamını kolaylaştıracak işleri bir an önce bitirmenin telaşı içinde olduklarını anlattı.

Kömürhan ve Tohma köprülerini açtıklarını, çevre yolunun 26 kilometrelik birinci etabının bugün açılacağını dile getiren Karaismailoğlu, "Cumhur İttifakı olarak hepimizin tek derdi var, vatanımıza milletimize hizmet etmek. Milletimizin gönlünü almak, onun hayır duasına mazhar olacak işler yapmak, bütün derdimiz o." dedi.

Ülkenin dört bir tarafında çok güzel işler yapıldığını, son iki hafta içerisinde dünyanın en uzun asma köprüsü olan Çanakkale Köprüsü'nün, 101 kilometrelik Malkara-Çanakkale otoyolunun, Tokat Havalimanı'nın açılışını yaptıklarını, Antalya Havalimanı'nın özelleştirilmesinden 2 milyar 100 milyon avroyu devletin hazinesine koyduklarını aktaran Karaismailoğlu, şöyle konuştu:

"O kadar çok işimiz var ki hepsini inşallah bir bir yapacağız. Hepimizin tek hedefi var o da milletimizin rızasını almak. Türkiye'yi dünyanın gelişmiş en büyük 10 ekonomisi arasına sokmak. Kara yolu, hava yolu, deniz yolu, demir yolu ve haberleşmede bütün sektörlerde çok hummalı bir çalışma var. Çok büyük bütçeleri yönetiyoruz, sonuçta hepsi vatandaşımızın hayatını kolaylaştırmak için."

Ziyarette, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu da hazır bulundu.

AA- Bülten- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • koray (2 yıl önce)
    ne oldu hızlı tren? güya 2019`da bitecekti, temeli bile yok! Lozan`ın bitmesini mi bekliyorsunuz:)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    böyük başgan koluna girdiyse bakanın işimiz yaşş
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    Acaba bakanımız şu meşhuur viyadüğümüzden geçip adeta sörf yaparmışçasına dalgalandı mı? Yıllardır nice bakanlar gelip gidiyor şu memlekete, bir tanesi bile şu viyadükten geçerken "ulan noluyor sallanıyoruz" demiyor... Resmen komedi filmi konusu olacak bir olayın baş aktörleri de milletvekilliği ile ödüllendiriliyor. Yahu köprünün iki yakası ortada birbirini karşılamadı, ne akılla bu hizmet yüklenici firma tarafından teslim alındı??? Günlük yüzlerce belki binlerce araç geçiyor o köprüden, hiç mi altına girilen vebal düşünülmedi?... Halaya devam malatyam.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kemal (2 yıl önce)
    Sürekli devlet terbiyesi kavramını kullanarak kendine abartı saygı hürmet iltifat isteyen Selahattin beyefendi bakan ile sanki kahvehaneden çıkmış. Bu mudur devlet adamlığı ?
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Selo başkan ile Bakan bey asker arkadaşımı bu ne samimiyet kol kola girmişler.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    selahattin gürkan bakanının koluna girmiş helal olsunn sana gürkan başkann.. biz malatyalılar gürkanda çılgın proje istemiyoruz. . delik değiş yollara yama vurmakttan aciz bir belediyemiz var. yeşili korumakttan aciz bir belediyemiz var.. kuruyan ağaçların yerine yenisini dikmektten aciz malatyamız var. yolların ve kaldırımların halini bakan bey biliyormu acaba tabi nerden bilecek.. aslında bir bakan malatyaya geldiğinde il yöneticilerlerin yerine bide halkı dinleseler selahattin gürkanı ve milletvekillerini öve öve biremezler.. şu memlekete adam gibi hizmet edin beceremiyosanız bir daha aday olmayın.. şimdiye kadar sayın cumhurbaşkanımızın hatırı için oy verdik bundan artık o devir bitti bilesiniz
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Dün Teze Camiinde öğle namazını kıldım bir baktım cami önündeki musluklar oturaklar komple iptal edilmiş, Tarihi Camii ye ayrı bir hava katan suları kim kafasına göre kaldırıyor bu nasıl bir kafa yapısı? Kime sorunuzda yaptınız?
    %83
    %17
    Yanıtla
  • İlhan (2 yıl önce)
    Ümmetçiler ve Milliyetçiler kanka olmuş.Birbirlerini ne kadar da seviyorlar Maşallah. "Dava " dediğiniz bu muydu?
    %77
    %23
    Yanıtla
  • toka (2 yıl önce)
    Yüzler gülüyor samimiyet düşman çatlatıyor lelelelelelele,vatandaş kasketli ahmet ne durumdasın lololololo.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Ali candaş (2 yıl önce)
    Kul’a kulluk etmeyin. Toprak kabul etmez .
    %85
    %15
    Yanıtla