SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakan Ersoy Bayram Ziyaretleri Yaptı

Bakan Ersoy Bayram Ziyaretleri Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kurban Bayramı'nın 2. gününde Malatya'da depremzedeler ile bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

6 Şubat depremleri sonrası Malatya'dan sorumlu koordinatör bakan olarak çalışmaları yakından takip eden ve sık sık kentte gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, bayramın ikinci gününde de kente gelerek ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Battalgazi ilçesinde bulunan İmam Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfı'nı ziyaret eden Bakan Ersoy, burada vatandaşlarla bayramlaştı. Bakan Ersoy'un kentteki ikinci durağı ise Malatya Valiliği oldu. 

Bakan Ersoy, daha sonra Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından kentte yaptırılan konteyner kentte geçti. Burada da depremzede ailelerle bayramlaşan Bakan Ersoy, çocuklara da bayram harçlığı dağıttı.

Bazı ailelerin davetini de geri çevirmeyen Balan Ersoy, konteynerlerde bayram ikramlarından tattı.

Son olarak İnönü Üniversitesi karşısında yer alan Teknokent Konteyner Kenti'de ziyaret eden Bakan Ersoy, burada da ailelerle bayramlaşırken sorun ve sıkıntılarını da yerinde dinleyerek çözüm için talimat verdi.

 Yaptığı  ziyaretlerde ilgiyle karşılanan Bakan Ersoy, hükümet olarak depremzede ailelerin tüm sorunlarının çözüme kavuşturulacağını ve eksikliklerin de en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Bakan Ersoy'a ziyaretlerinde Malatya Valisi Hulusi Şahin, AKP Malatya Milletvekili Bülent TüfenkciBüyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile kent protokolü de eşlik etti.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • AHMET (10 ay önce)
    Kimse demesin devlet vermedi yardim etmedi ,utanmadan diyorki 3 tane cikti ablama anneme bana diyor 3 unede esya koyduk diyor kucuk cocugu ile hastasi ile yaslisi ile cadirlarda konteyner bekleyenlerin vebali bunlara olsun ahlak yoksa insanda devlet ne yapsin millet ne etsin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sufi (10 ay önce)
    Bu elemendik konteynır ne olacak bakanım ne gelen var nede uğrayan. Millet yavaş yavaş terk ediyor burayı. Tüm konteynir kentler tüm imkanlardan faydalirken daha biz aman yagmur yagmasin diye dua ediyoruzki konteynira su girmesin çoğu konteynır tavanları çöktü çökecek hiç bir tamirat yok konteynirlara klima verildi millet içinde oturamiyacak durumda bu sicakta hep hasta olacagiz nem plastik kokusu zaten banyo yapmak olimpik havuzda yuzmek gibi birsey bu falakette bile kul haki yemek bizim insanimizin ruhuna islemis abartisiz soyluyorum garibanda ne katil var nede kanepe vs gidip gelmeyen konteynirlara bakin en az 3 kanepe var yazik benim hakkim haram olsun bu kadar net devlet tüm ihtiyaçları gönderiyor lakin bizim millet akillanmiyor hak yemekte bu yagmurlarda konteynirin ustune serecek musamba alamazken millete sokak arasini golge yapmak icin 3 5 veriyorlar hakkim haram olsun. Otel gibi kullananmi dersin içi full doldurup gelip oturmayanmı dersin biz bu kafayla yakında kabile kurariz.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Hasbi (10 ay önce)
    Malatyanın yıllık kayısı ve kiraz geliri 750 milyon dolar... Hayvancılığıda katarsak 1 milyar doları buluyor.. Depremdeki maddi kaybı yaklaşık 1.5 milyar dolar... yani birbuçuk yıllık gelir malatyayı ayağa kaldırır... Devlette gayet iyi yardım ediyor...
    %34
    %66
    Yanıtla