SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakan Ersoy Malatya'da Ziyaretlerde Bulundu

Bakan Ersoy Malatya'da Ziyaretlerde Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Malatya'da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Bazı temaslarda bulunmak üzere kente gelen Bakan Ersoy, Malatya Valiliğini ziyaret etti.

Valilik önünde çiçeklerle karşılanan Ersoy, Vali Ersin Yazıcı ile makamında bir süre görüştü.

Ziyarette Bakan Ersoy'a, AKP Malatya milletvekilleri Bülent Tüfenkci ve İnanç Kara Ölmeztoprak eşlik etti.

Bakan Ersoy, daha sonra Sanat Sokağı'na geçerek Büyükşehir Belediyesi Gülen Yüzler Kafe'ye ziyarette bulundu.

Kafede çalışan down sendromlu çocuklarla buluşan Ersoy, çocuklarla sohbet etti, çay içip kurabiye yedi.

Down sendromlu çocuklara ne zamandır kafede çalıştıklarını soran Bakan Ersoy ile çocuklar arasında samimi diyaloglar oluştu.

Ziyarette bazı down sendromlu çocuklar şarkı söyledi.

İbrahim Ilkım isimli çocuk ise Bakan Ersoy'a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı görmek istediğini belirterek destek istedi. Ersoy da elinden geleni yapacağını söyledi.

Bakan Ersoy'a kafenin çalışmaları hakkında bilgi veren Malatya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisler Genel Müdürü Zerrin Palancı, yürüttükleri proje kapsamında down sendromlu 8 çocuğun kafede istihdam edildiğini, diğer down sendromlu çocukların da sosyalleşmek ve zaman geçirmek adına kafeye geldiğini anlattı.

Bakan Ersoy, daha sonra İtfaiye Daire Başkanlığında Afet Koordinasyon Toplantısı'na katıldı.

Gazetecilerin girişte görüntü almalarına izin verilen toplantı basına kapalı devam etti.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Pamuk eller (8 ay önce)
    Hiç kimse malatyan için fani kullardan bir kurtarıcı beklemesin.. malum ekonomik durum ortada... İnşaat işleri enerjiye bağımlı üretimler, dünya da en pahalı şey şu an enerji...Dolayısıyla, malatyada insanların ev sahibi olması için pamuk ellerini ceplerine götürmesi lazum.. Devlet şimdiye kadar tüm yardımları yaptı malatyaya... Ama malatyalı bir türlü elini cebine götürmek istemiyor...
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Malatya (8 ay önce)
    Sn bakan bostanbasinda mahkemesi devam eden yerlere yıkım kararı alınmış. Mahkeme devam ediyor diye evlerimiz de herseyimiz duruyor. Bu mahkeme devam eden yerleri yıkmak kanunsuz degilmi. Mahkeme niye var sn bakan. Bu mağduriyetleri lütfen hemen giderin. Mahkeme li olan yerlerin yıkımı yapılmasın. Ankaradayım iki üniversite agir değil dedi.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • ahmet turan (8 ay önce)Malatya isimli kullanıcı yorumuna
    Yıkım kararı alınan bir evi Ankara'dan torpil bulup az hasarlıya çevirmeye çalışıp bir de burada yazıyorsunuz. kendin oturacan mı gardaş az hasara dönerse? kuran hakkı için cevap ver. bir garibana mezar olsun diye ucuz pahalı satmak mı yoksa niyetin. Allah korkusu yok mu? her şey para , mal, mülk mü. ahir zaman ne zormuş ya rabbi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Eğer büyük bir deprem olursa orta ağır hasarlı 12 15 katlı o ağır binaları güçlendirme yerinde tutamaz... Depremde ileri gider geri dönemez, paldır küldür yıkılır... Devlet en doğrusunu yapıyor... Üniversitede bazı hocalar sırf para söğüşlesinler diye rapor yazıyorlar, güçlendirme öneriyorlar.. yani herkes talandan mal kaçırıyor..
    %50
    %50
    Yanıtla