SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Bakan Ersoy Toplantıya Katıldı, Konteyner Kenti Ziyaret Etti

Bakan Ersoy Toplantıya Katıldı, Konteyner Kenti Ziyaret Etti
A- A+ PAYLAŞ

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Malatya’da Afet Koordinasyon Merkezi'nde kentteki son çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

6 Şubat depremleri sonrası Malatya’dan sorumlu bakan olarak yapılan çalışmaları koordine eden Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Afet Koordinasyon merkezinde yetkililer ile bir araya gelerek son çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

Toplantıya Malatya Valisi Hulusi Şahin, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Metin Gürak, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, milletvekilleri ve yerel yöneticiler katıldı.

KONTEYNER KENTTE
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Malatya'da, konteyner kentleri ziyaret etti, depremzedelerle bir araya geldi.

Ersoy, Malatya Valisi Hulusi Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile Battalgazi ilçesinde 2 bin 200 konteynerden oluşan ve yaklaşık 10 binden fazla depremzedeye barınma imkanı sunan Teknokent Geçici Konaklama Merkezi'ni ziyaret etti.

Yetkililerden bilgi alan Ersoy, burada afetzedelerin sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Çocuklarla yakından ilgilenen ve konteyner kentteki kreşi de ziyaret eden Ersoy, çocuklarla bir süre sohbet etti.

Bakan Ersoy daha sonra Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından kurulan konteyner kenti ziyaret etti.

Ersoy, afetzedelere verilen hizmetleri ve konteynerleri inceledi.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Buğra (1 yıl önce)
    Depremin Çocuklar ve Aileler Üzerindeki Etkilerini Değerlendirme Anketi: https://form.jotform.com/231341713226951 Bu anket, deprem bölgesinde bulunsun ya da bulunmasın, deprem ve sonrasında yaşanan sürecin, çocuklar ve Ailelerin durumu üzerindeki etkilerinden yola çıkarak gerekli psikolojik destek ve eğitim faaliyetlerinin organize edilmesi amacı ile hazırlanmıştır. Katılımınız ve Yayınınız için Teşekkürler .Üniversite Akademik Ödev Çalışmasıdır.Link Güvenlidir. https://tls.tc/Al0Kr
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Maski evlere su bağlamıyor sayın başkan. Dilekçeyi yirmi gün önce verdik. Çalışıyorlarmış pehh
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Kendinizi yormayın. Malatya da hiç bir sorun yok. Herkes mesut mutlu. Olmayan sorunları varmış gibi yazmayın. En küçük bir sorun olsaydı iktidar partisinin oyu %1 düşmezmiydi? Düşmedi. Demek ki her şey güzel. Şikayet etmeyin. Şükür edin. Rastgele.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • bek (1 yıl önce)
    sehir merkezindeki hindistan köy pazarini da ziyaret etseydi
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Hep aynı laf , tam yüz gün oldu ancak teknokentteki konteynerleri faaliyete geçire bildiniz gerisi nerede.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Sami VAROL (1 yıl önce)
    Sayın büyük şehir (!) belediye başkanına sorar mısın ? Ne yapmışlar! Bir türkümüz var Her Üç Reis ime de Yemek Yakışır. Ye Hele Reislerim Ye Hele, Millet Saftır Unutur ve Alışır, Ye Hele Reislerim Ye Hele. Unutmayın Yerin altıda VAR::::
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Vatandaş (1 yıl önce)
    Sayın bakan deprem sonrası şu kadar yemek dağıttık diyen büyükşehir belediye başkanına sorar mısın o yemekler nerede dağıtılmış kimsenin haberi var mı
    %75
    %25
    Yanıtla