SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakan Ersoy’dan Depremzede Esnafa Klima Desteği

Bakan Ersoy’dan Depremzede Esnafa Klima Desteği
A- A+ PAYLAŞ

 Deprem bölgesi Malatya’nın koordinatör bakanı olan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, esnafların kendisinden talep ettiği klima isteğini geri çevirmedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 6 Şubat depreminin yıldönümünde Malatya’da ziyaret ettiği Ankara Çarşısı’nda esnafların kendisinden talepettiği 150 klimayı kendi şahsi imkanları ile temin ederek yolladı. Malatya’ya ulaşan klimalar, MESOB Başkanı Şevket Keskin ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Yener Oba gözetiminde Ankara Çarşısı’nda işyerlerine montajlanmaya başlandı.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a teşekkür ederek, “Depremden sonra Ankara Esnaf teşkilatımız ve Ankara Valiliği’mizin de destekleriyle çok güzel bir çarşımız yapıldı. Esnafımızın klimalar konusunda büyük bir sıkıntısı vardı. Bakanımızın kendi imkanları ile alıp gönderdiği klimaların montajına başlanıldı. Bütün esnafımız adına Bakanımıza bir kez daha çok teşekkür ediyoruz. Allah yar ve yardımcısı olsun. Esnafımızın büyük bir sıkıntısını giderdiniz” dedi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Yener Oba ise depremin ilk anından itibaren yaraların sarılması adına Bakan Mehmet Nuri Ersoy’un tüm ekibiyle birlikte sahada olmaya devam ettiğini belirterek “Bakanımızın talimatıyla gönderilen klimalarımızın montajına başladık. Birkaç gün içinde tamamlanacak. Bakanımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Ankara Çarşısı’nda faaliyet gösteren esnaflar ise klimaları kendi şahsi imkanları ile temin edip gönderen Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy’a teşekkürlerini ifade etti.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Hakan (2 ay önce)
    Kıymalar sizde kalsın hiç gereğiniz yok sizin bize faydamız yok Dünya bankası'nın bizlere depremde de verdiğim mallar beni parayla bile satıyorsunuz kira almak ne dedi ki konteyner iş yerinden kira almaya çalışıyorsunuz bu ayıp da size yeter
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Hakan (2 ay önce)
    Konteyner iş yerlerini verdiler elektriğini bağlayıp teslim ettiler 2 ay sonra elektrik aboneliğiniz üstünde almazsanız Kaçak kullanıyoruz size kaçaktan dolayı ceza keseriz dediler aboneliği de 2.000 TL'ye üstümüze verirseniz sonra da 1 ay sonra fatura geldi 6 aylık fatura kesmişler bize yani bedava bedava elektrik verilmemiş bize şimdi de sıra konteyner iş yerlerinde kira alma Ben öyle duydum sanki �nsanlar kendine gelmemiş dükkanları yapan orada konteynerden kiralama nedir zaten devletimizde dünya bankası'ndan yabancı ülkelerden Hristiyan Allah'ın olduğu insanlardan yardım geliyor sizin gibi Müslümanlar insanları mağdur ediyorrr
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Burhan (2 ay önce)
    Sayın bakandan ricamız biz gençler Malatya devlet tiyatrosunda bilet alıyoruz maalesef siyasilerin baskısıyla oyunlar ya iptal oluyor ya saati değişiyor lütfen karar verirken bizleri de düşünün
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Malatyali (2 ay önce)
    Malatya yer ile bir olmuş belirsizlik almış yürümüş biz 100 tane kilima ile mutlu oluyoruz evet esnafımız haklı ancak daha büyük sorunlar var onlar dille getirilmeli
    %70
    %30
    Yanıtla
  • heisenberg (2 ay önce)
    kadrolu akpli trol yorumcular dahil teşekkür eden olmamış sayın bakana. seçilen görsel de habere uygun değil. lütfedip bakanın resmini koyabilirdiniz. sayın Ersoy depremden bu güne kadar çok ciddi emek verdi bu şehire. Teşekkürler.
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Mehmet can (2 ay önce)
    Seçimden sonra bakalım ne desteği verilecek bekliyorum merakla
    %54
    %46
    Yanıtla