Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 30 Eylül Çarşamba günü Malatya'ya gelecek.
Bakan Karaismailoğlu'nun saat 08.30'da Ankara'dan Malatya'ya uçakla hareket edeceği, saat 09.30'da Malatya Havalimanı yeni terminal binası yerinde basın açıklaması yapacağı öğrenildi.
Bakan Karaismailoğlu'nun Malatya ziyaretinin daha sonraki programı ise şöyle:
10.15 Malatya Valiliği'ni ziyaret
11.00 Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı ziyaret
11.30 Malatya PTT Başmüdürlüğü'nü ziyaret
11.45 AK Parti Malatya İl Başkanlığı'nı ziyaret
12.45 Kömürhan Köprüsü şantiyesinde inceleme, brifing, son kaynak töreni
16.15 Tohma Köprüsü şantiyesinde inceleme
17.15 Malatya Çevreyolu şantiyesinde inceleme
18.15 Malatya Havalimanı-Esenboğa Havalimanı uçuşu
Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.