SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakan Konvoyunda Kaza.. 4 Polis Yaralandı

0
Güncellendi - 2018-08-25 20:17:53
Bakan Konvoyunda Kaza.. 4 Polis Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın konvoyunda görev alan trafik polislerinin içinde olduğu ekip otosu ile koruma araçların karıştığı trafik kazasından 1'i trafik polisi olmak üzere 4 polis yaralandı. Kaza, Malatya Çevre Yolu Sanayi Kavşağı alt geçit girişinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre Elazığ'da bir dizi temaslarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Elazığ temaslarının ardından havayolu ile Ankara'ya gitmek için Elazığ'dan Malatya'ya hareket etti.Bakan Koca'nın konvoyunda görev alan trafik polislerinin içinde olduğu ekip otosu ile 2 koruma aracı Malatya kent merkezi sanayi kavşağı girişinde çarpıştı.

Kazada 1'i trafik polis olmak üzere 4 polis yaralandı.İhbar üzerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi olay yerine sevk edildi.İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan polisler olay yerine gelen ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle trafiğin bir süre aksadığı alt geçitte kazaya karışan araçların olay yerinde çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Cenk (6 yıl önce)
    İki gündür Malatya dan geçerek Muş a doğru giden otobüs resmi otobüsler, tırlarla taşınan zırhlı cipler, pikaplar, minibüsler, otoların haddi hesabı yok. Bu devirde bu neyin bolluğu arkadaşlar. Unutmayın bunun ahirette hesabı var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (6 yıl önce)
    Önce Kazada yaralananlara Allahtan acil şifalar dilerim.Konvoy demek ,Büyük yakıt ısrafı,zaman ısrafı,yüksek kaza riski.iş kaybı,velhasıl ZARAR.Zaten aracın içinde de koruma var.,ayrıca milletin seçtiği vekil,milletinden niye korunur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eren (6 yıl önce)
    Bu adamlar neden bu kadar koruma ve eskort polis arabaları eşliğinde gider anlamadım milletin vekili olarak oraya giden şahısların milletten korkmamaları lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (6 yıl önce)
    Öncelikle kaza yapan memur kardeşlerimize Allahtan acil şifa diliyorum. Memleketimizde ne kadar çok protokol ve koruma var. Zaten emniyet güçleri ve askerler fazlası ile gorevinin başında. Biraz tevazu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alişan (6 yıl önce)
    Konvoy, karşılama, protokol programlarına artık son verilmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Berkant (6 yıl önce)
    Koskoca bakan, orada kendisi için kaza yapan vatan evlatlarını ziyarete gitmemişmi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Geçmiş olsun.
    0
    0
    Yanıtla