SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bakan Olmaz Dedi.. Sonuç Değişmedi"

0
Güncellendi - 2017-03-07 16:39:30
A- A+ PAYLAŞ

Yeni yapılan İlçe ve Köy Garajı'nı ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Kente yatırım yaparken, hizmet verenleri de alanları da mağdur etmemek gerekir” dedi.

Minibüs şoförleri adına konuşan Akçadağ Kooparatifinden Hüseyin Ertaş; “Bir kız çocuğu çok değil saat 15.00’de buraya nasıl gelecek? Sayın Bakanımız Bülent Tüfenkçi  “burası olmaz” dedi. Ama sonuç değişmedi. Toplantılara katıldık. Belediye yetkilileri bir gün önce dediklerini bir gün sonra inkar ettiler. Şoförler Cemiyeti yanımızda olmadı. Bize 4 durak yer vermişler. Örneğin yolcu AVM de inmek isterse orada indirmek yasak. Köy garajının kalkacağını söylemişlerdi. Bunu biliyorduk, ama bize söylenen güzergahla şimdi uygulanan güzergah arasında fark var. Garajdan kalkan minibüsler 1 yolcu ile hareket ediyor. Yolda soğukta, yağmurda bekleyen yolcuları alıyoruz.Burada güvenlik yok, aydınlatma yok. Hiçbir yazıhanenin alt yapısı yok. Hiçbir yazıhanenin doğalgaz, elektrik,su  aboneliği yok. Siz bu garajı altın kaplama yapsanız da buraya yolcu gelmez, gelemez.”dedi.

CHP Milletvekili Veli Ağbaba “Şehirde yeni yatırımlar, planlamalar yapılabilir ama bu planlamalar yapılırken  yaşayan insanların durumunu düşünmek lazım, mesleği yapanların fikirlerinin alınması lazım.  Anlaşılıyor ki sizlerin fikirlerinizi almadan, tartışmadan, olurunuzu almadan buraya zoraki gönderdiler. Belki  en az mağdur olan sizsiniz. Vatandaşlar, esnaf çok daha zor durumda kalmış. Kendimizle yüzleşmeliyiz. Kurumlarımız, derneklerimiz, odalarımız çekinceli yaklaşıyor. Nerede onlar? Aynı şeyi devlet hastanesi kapatıldığında da yaşadık . O bölgede bir tek esnaf kalmadı.” dedi.

Ağbaba, “Ben dedim oldu mantığı Malatya’yı killitleyen mantıktır. Aynı güzergaha, AVM’yi, kongre merkezini, Devlet Hastanesini yaptılar. Bu trafik çözülür mü? Malatya’yı planlayamadılar. Büyümesi gereken kenti el ele verip hapsettiler. Bir hizmet yapmışsınız, sorunlarla dolu bir iş. Bari  yolu aydınlatın. Bari, insanların güvenliğini sağlayın. İleride istenmeyen bir şeyle karşılaşılırsa sorumlusu bu yatırımı hiçbir hazırlık yapmadan buraya taşıyanlardır” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Leyla Sezova (7 yıl önce)
    Veli Ağbaba eski köy garajında böyle şık fotoğraflar çekilebilecekmiydin acaba :) bak ne güzel ferah ferah oturup geniş ofislerde sohbet etmişsiniz... siz oraya giderken korumayla mı gittiniz , özel birliklerle mi gittiniz ne tür bir güvenlik zaafiyatı var acaba ? malatyamın neresi güvensiz ki orasında güvenlik sorunu olsun... sizi severim sayarım ama doğruyada doğru demeyi öğrenmediğiniz müddetçe bu zihniyete oy yok... helal olsun ahmet çakır'a, sözünden geri adım atmadı ve köy garajını yıktı götürdü daha ferah ve temiz bir yere kurdu şaayet biz cok memnunuz yolcular olarak ama siz ve sizin gibi işgüzar firma sahiplerinden son derece mutsusuz...
    0
    0
    Yanıtla
  • zeki (7 yıl önce)
    Bence, kayseride olduğu gibi ilçe ve il garajı birlikte olmalıydı. kayseri, bursa, ankarada vb. illerde olduğu gibi. bizim belediye başakanı birazcık burnunu malatyadan çıkartıp biraz şehir ve yurt dışı gezisi yapsa iyi olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Kadıoğlu (7 yıl önce)
    Bu minibüscü esnafı neyin kavgasını yapıyor önce dönüp kendilerine bir baksınlar lütfen trafik kurallarına uyan , yayaya ve diğer sürücülerin alanlarına tecavüz etmeyen saygılı davranan yolcusuna işkence etmeden balık istifi yapmadan yolculuk yaptıran argo konuşmayan elinde cep telefonu olmadan araç kullanan yolun ortasında durup yolcu indirip bindirmeyen on tane minibüscü çıkarsınlar halkın huzuruna ondan sonra çıkıp halkın hakkını hukukunu savunsunlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Her harfine katılıyorum. sabıkasız tek minibüs şoförü var mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Yeni köy garajına hangi minübüsler ve otobüsler çalışıyor bilmiyorum. Çevreyolunda yolcu indirip bindirme konusunda yardımcı olunmalı. Yoksa millet iyice mağdur olur. Memlekete zamanında MAŞTİ yapıldı. Yeri yol üstündeydi pek sorun olmadı. Bu garajı neden oraya eklemediler anlamadım. Bu yapılan ilçe garajının bulunduğu yer ile ilgili tüm esnaf şikayetçi. Daha dükkanlar bitmeden zorla yollamışlar. Her esnaf sırayla Belediyeye gidip dükkanının bitmeyenlerini anlatıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • erkan (7 yıl önce)
    Bu şoför esnafı hep böyle kesinlikle kendi rahatlarını düşünüyorlar yolcuyu falan düşündükleri yok.Yolcu güzergah üzerinde herhangi bir yerde binebilir.Daha öncede Yeşilyurt durağını maliyenin oraya taşımak istediler ama şoförler oraya bile gitmedi sırf kendi rahatları bozulmasın diye.Sayın Ağbaba'da klasik her zamanki gibi klasik muhalefet yapıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • arkadaşım olayı bilmeden ne muhalefet yapıyosun garaja gittinmi hiç sen bir bayan sanayinin altına nasıl yürüyecek sen malatyanın atıl vaziyette duran yerine gönder bayan giderken başına ne iş gelecek biliyomusun önce git yerinde gör garajı sonra muhalefet et
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman Albayrak (7 yıl önce)erkan isimli kullanıcı yorumuna
    Erkan; Bak kardeşim Sn Bakan Tüfenkçi'yi hesap almıyorlar sen Ağbaba'ya saldırmışsın sen nerenle düşünüyorsun veya okuyorsun. El insaf kindar bir toplum ferdi olumlu düşünmekten yoksun olur. Allah bu millete akıl ihsan eylesin.
    0
    0
    Yanıtla