SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakan Özer'den Milli Eğitim Müdürüne Başarı Belgesi

Bakan Özer'den Milli Eğitim Müdürüne Başarı Belgesi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın deprem koordinatör bakanlarından olahn Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından Malatya İl Milli Eğitim Müdüresi  Hatice Özdemir’e başarı belgesi verildi. 

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İl Milli eğitim Müdürleri ile yaptığı iftar da Malatya Milli Eğitim Müdüresi Hatice Özdemir’e başarı belgesi verdi.

Bakan Özer sosyal medyasında yaptığı açıklamada, “Bugünkü iftar soframızı kıymetli il müdürlerimizle paylaştık.  Her süreçte olduğu gibi asrın felaketiyle mücadelemizde de göstermiş oldukları üstün gayretlerin mütevazı bir nişanesi olarak kendilerine başarı belgelerini takdim ettik. Emeklerine minnettarız…” ifadelerini kaydetti.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Kadir (1 yıl önce)
    Müdürün öğretmenleri nerede ve ne halde. Bir soran oldu mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayse (1 yıl önce)
    Malatyada meydana gelen deprem sonrası hizmet veren okul idarecilerine özellikle benim gördüğüm sosyal bilimler lisesi ve zirast meslek lisesi idareci ve çalışanlarından Allah razı olsun, adamlar 60 gündür çalışıyor. Bilen ve gören varsa tabi
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Serdar (1 yıl önce)
    Bence, evleri hasarlı olduğu ve barınacak yerleri olmadığı halde,öğretmenleri asbeste bulanmış ve deprem beklenen Malatya'ya getirtip okulları açması sebebiyle ödüllendirildi ,bu bir başarı mi?İleride bu öğretmenler kanser vs. olurlarsa kim bunu nasıl telafi edecek?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Neyi başarmış buda açıklansay dı daha iyi olurdu
    %75
    %25
    Yanıtla
  • HAKKI (1 yıl önce)
    İl Müdüremiz bu belgeyi hatta ödülü sonuna kadar hak etmiştir. Müdüremizi başarılı kılan ekip arkadaşları da unutulmamalıdır. Malatya ili okul idarecileri, öğretmenler, memurlar ve hizmetli personel öz veri ile çalışmıştır. hala da çalışmaktadırlar. Meb personeli asli işinin yanı sıra lojistik hizmetlerinde, barınma merkezlerinde, yardım organizasyonlarında canla başla çalışmaktadırlar.
    %22
    %78
    Yanıtla
  • Tamam (1 yıl önce)
    Vay be neyi başarmış belge alıyor yazıkk
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Mem (1 yıl önce)
    Sayın müdire kendi yükselişi gibi kendine yakın olanları yasa ve mevzuata aykırı olduğunu bile bile şube müdürü yaptı ve yapmaktadır. İçinde bulunduğu kadronun vermiş olduğu yetkileri hoyratça kullanmaktadır. Söz konusu kadrolar için özellikle 76. madde üzerinden hak gaspına neden olmuştur ve olmaktadır. Deprem öncesi ve sürecinde yapılan atamalar bunun en güzel örneklerinden biridir. Bunun vebalini nasıl öder bilmiyorum. Şunu herkes iyi bilsin ki sınavsız yapılan her atama bu görevi layıkıyla yerine getirecek binlerce kişinin hakkına girmektir. Ülkemizde hem merkez hem de taşra eğitim yönetimi modeli maalesef öncelikle siyasi il müdürü atamaları, ardından o müdüre yapılan .........lık süreci sonrası sınavsız 76.madde asaleten şube müdürlüğü atamaları şeklinde devam etmektedir. Tabi bu süreç alt kademelere çeşitli şekil ve boyutlarda yansıtmaktadır. Bakan tarafından ilimize yapılan bu müdire ataması ve sonrası süreçler Türk tipi eğitim yönetim modelinin en güzel örneklerinden biri olarak görülmektedir. Müdire hanımında yapmış olduğu bu atamalar bu işin mutfağından geldiğini göstermektedir.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Ö.KAYA (1 yıl önce)
    Depremin İlk 3 günü aralıksız olarak Battalgazideki ziraat meslek lisesi idaresi ve personeli olmasaydı millet bir sıcak suya hasretti kamuda hep böyle olur emeği aşağıdaki emekciler verir başarı belgesini o memleketli bile olmayan biri alır.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Ziraat okulu ilk günden beri binlerce misafiri okulda barındırdı. Günlük 10 binlerce yemek, 10 binlerce ekmek yapıp sokaktaki insanlara dağıttı. Halada misafirlere bakmaya devam ediyor. Allah razı olsun hepsinden
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Çok çalıştı coookkk.... ama sadece üstünü başını değiştirerek.....
    %92
    %8
    Yanıtla