SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakan Tüfenkci Çat Barajı'na da Gidecek

Bakan Tüfenkci Çat Barajı'na da Gidecek
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Cuma günkü Malatya programı kapsamında sulama suyu nedeniyle yaşanan sıkıntılar nedeniyle Çat Barajı’na giderek buradaki çalışmaları inceleyecek.

18 Ağustos Cuma günü Malatya’da çeşitli programlara katılacak olan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, saat 09.15’te Battalgazi Belediyesi’nin Çınar Tesislerinde Battalgazi ilçesindeki muhtarlarla bir araya gelecek.

Bakan Tüfenkci, daha sonra saat 11.00’de Malatya Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) hizmet binasında maliyeti 156 milyon TL olan 1000 kilometrelik 44 projenin tanıtım toplantısına katılacak.

-Çat Barajında inceleme

Bakan Tüfenkci, DSİ bürokratlarının da hazır bulunacağı Çat Barajı bölgesinde incelemelerde bulunacak ve son durum hakkında bilgi alacak. Bakan Tüfenkci;  Çat Barajı’na takviye su kazandırılması için önceki yılarda çalışmaların başlatıldığı Şerefhan deresi bölgesinde yürütülen çalışmaları da yerinde inceleyecek.

Tüfenkci; Kozluk, Aşağı Köy, Orta Köy, Gedik ve Öncü Mahallerini de ziyaret edecek.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Adnan (7 yıl önce)
    sayın bakanımız ne olur birde hekimhanın sorunu için ilçeye gel içme ve sulama suyuna bir çözüm bulun
    0
    0
    Yanıtla