SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakandan Deprem Bölgesi İçin Pozitif Ayrımcılık İstedi

Bakandan Deprem Bölgesi İçin Pozitif Ayrımcılık İstedi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ı ziyaret etti.

Keskin, ziyarette Bakan Işıkhan’a görevinde başarılar dileyerek, 6 Şubat depremlerinde mağdur olan esnaf ve sanatkarların yaşamış olduğu sorun ve sıkıntıları aktararak, deprem bölgesindeki esnaf ve sanatkarlar için her alanda pozitif ayrımcılık yapılması hususunu talep etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’a çalışmaları için teşekkür eden Keskin, deprem bölgesindeki esnafların ayağa kalkabilmesi, ticaretin bu bölgede eski günlerine kavuşabilmesi, istihdamın artabilmesi için destek ve katkılarını beklediklerini ifade etti.

Keskin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğüne atanan Malatyalı bürokrat İhsan Esen’i de ziyaret ederek, görevinden dolayı tebrik edip, başarılar diledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız