SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Bakırcılar Çarşısının Enkazı Kaldırılıyor

Bakırcılar Çarşısının Enkazı Kaldırılıyor
A- A+ PAYLAŞ

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'da enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor.

Depremlerden en fazla etkilenen şehirlerden biri olan Malatya'da ağır hasar gören ve bir kısmı çöken kentin simge yerlerinden Dabakhane Mahallesi'ndeki Bakırcılar Çarşıs'ında yıkım ve enkaz kaldırma çalışmasına devam edildi.

İş makineleriyle yıkımı yapılan iş yerlerinin molozları kamyonlara yüklenerek, şehir merkezi dışında belirlenen noktalara döküldü.

Bazı esnaf da iş yerlerinin yıkılmasını uzaktan izledi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Malatya (1 yıl önce)
    Ne diyelim ne yazalım ateş başında terleri ile ateşin korunu alan çalışanlara selam olsun, belki yıllar yıllar sonra Malatya bugünden dahada güzel olur ama biz hep geçmişte kalırız geçmişi ararız kısacası her şey anılarda kaldı arkadaşlar akrabalar dostlar anne Babalar evlatlarından ayrılarak şehri terk ettiler bir daha dönerlermi bilinmez.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • erol (1 yıl önce)
    Artık bakırcılar çarşınıda Yeiltepe ye yaptığınız yeni şire pazarı ile yeni buğday pazarının yanına taşımanıza fırsat doğdu. Sebze ve Meyve halide orada depremde zarar görmeyecek en sağlam zeminde orada, hazır şehir yıkılıp yok olmuşken yeni şehri oraya kurun olup bitsin
    %75
    %25
    Yanıtla